GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Εμπολα, η κ. Κρεμαστινού του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα σύνορα και η νέα θέση Τσίπρα...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη. Τ. Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ. Κύριοι Βουλευτές, Σήμερα στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1 του κ. Παπαδάκη, παρουσιάστηκε...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη.
Τ. Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ.

Κύριοι Βουλευτές,
Σήμερα στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1 του κ. Παπαδάκη, παρουσιάστηκε η υπεύθυνη για μέτρα για τον θανατηφόρο ιό κ. Κρεμαστινού.
Σε ερώτηση για τα λαμβανόμενα μέτρα, ουδέν συγκεκριμένο, ανέφερε. Ούτε αν γίνεται κάτι στα αεροδρόμια(θερμομέτρηση από μακριά) για τους έχοντες διαβατήρια των αφρικανικών χωρών με κρούσματα, που φτάνουν απ’ ευθείας (αλλά ίσως και έμμεσα στην Ελλάδα), ούτε τίποτε.
Μηδέν εις το πηλίκιο, ως θα έκλεγε ο πρώτος «σωτήρας» μας συμμαθητής του νυν «σωτήρα» μας κ. Σαμαρά.
Το τραγικά αστείο ήταν η φωτογραφία ενός μικρού μάλλον λυόμενου, όπου έχει αποφασιστεί να μεταφέρονται τα εξακριβωμένα περιστατικά.
Όσον αφορά τους αθρόως και λαθραίως αφικνούμενους λαθραίους, από θάλασσα και ξηρά, η «γνωστή»Οργάνωση γιατροί του κόσμου, με τον πρόεδρο της μας «διαβεβαίωσε» ότι «ουδείς κίνδυνος» υπάρχει, αφού για φτάσουν στη χώρα μας, ως είπε, περνά χρονικό διάστημα πολλαπλάσιο του χρόνου εκκόλαψης του ιού, και συνεπώς είπε, τυχόν άφιξη προσβληθέντα θα επισημαίνεται, στα «άριστα» οργανωμένα κέντρα υποδοχής.
Δεν μας είπε τι θα γίνει με το ξέφραγο αμπέλι της χώρας μας, αν φτάσουν για οποιοδήποτε λόγο προ της παρέλευσης του χρόνου επώασης του ιού.
Προφανώς εν τη φιλανθρωπική επιθυμία του αξιότιμου προέδρου των γιατρών του κόσμου, η χώρα μας πρέπει να συνεχίσει να είναι η χαβούζα λαθρομεταναστών της Ευρώπης, ακόμα και με τον Έμπολα.
Η λύση όμως είναι απλή. Μετά από κατάλληλη προειδοποίηση αρκετού χρόνου, να φυλάσσονται αυστηρά τα σύνορα και να μην επιτρέπεται με κανένα τρόπο, ακόμα και με τη χρήση όπλων, η εισβολή στην Ελλάδα λαθραίων, τζιχαντιστών, με Έμπολα κτλ. Αν και έμμεσα σχετικό, δείτε τι κάνει η τουρκία στα σύνορα της με Κομπάνι, όπου απαγορεύει ακόμα και την έξοδο Κούρδων.
Θα πρέπει οι «φιλάνθρωποι» νεοταξικοί να αντιληφθούν ότι η σωτηρία των Ελλήνων από μία τρομερή θανατηφόρα επιδημία δεν χωρά προδοτικές «ψευτοφιλανθρωπίες» που και χωρίς τον Έμπολα έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα ίσως τον Ελληνισμό. Που οδεύει σε εξαφάνιση ως έθνος.
Όσον αφορά την «αποδοχή» από τον κ. Τσίπρα της επιβολής πλαφόν στον αριθμόν των λαθραίων (Μ. Χρυσοβελώνη: Πρόοδος του ΣΥΡΙΖΑ η υιοθέτηση της θέσης των ΑΝ.ΕΛ για επιβολή πλαφόν στον αριθμό των μεταναστών που θα παραμείνουν στην Ελλάδα) , αυτό το πλαφόν το έχουμε υπέρ-υπερβεί εδώ και καμιά δεκαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση