GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΕΟΣ! Τα χάλια μας τα μαύρα!

Από τις 6 Αυγούστου του 2014 (3 περίπου μήνες) η''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' με σχετικό άρθρο της είχε κάνει μια πρόταση π...



Από τις 6 Αυγούστου του 2014 (3 περίπου μήνες) η''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' με σχετικό άρθρο της είχε κάνει μια πρόταση που θα έδινε διαπαντός λύση στο πρόβλημα...

Απ' όσο γνωρίζουμε το Λιμεναρχείο Σάμου αυτή τη λύση την υιοθέτησε και με σχετικό του έγγραφο οΛιμενάρχης Σάμου κ. Κωνσταντέλλης απευθύνθηκε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σάμου ζητώντας να εφαρμοστεί άμεσα, αφού δυστυχώς κάθε μέρα που περνά επιδεινώνεται η κατάσταση και παρουσιάζουμε μια εικόνα που ούτε στο μακρινό Νεπάλ δεν συναντάς!

Οι Τεχικές Υπηρεσίες...ακόμη το εξετάζουν!

Μήπως εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα που...επιχειρηματίες δε θέλουν να εφαρμοστεί, γιατί δεν θα μπορούν οι πελάτες τους, να παρκάρουν έξω από τα καταστήματά τους!

Αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, καλοπληρωμένο και ΑΚΥΡΟ έργο ανάπλασης της παραλιακής οδού της πρωτεύουσας, ενώ είχε ως σκοπό να καλυτερεύσει την κατάσταση, δυστυχώς την έκανε χειρότερη, βάζοντας εμάς τους πολίτες να χώσουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη και το αποτέλεσμα ήταν να βλέπουμε αυτή την εικόνα!

Ο δρόμος αυτός από 4 λωρίδες κυκλοφορίας και εκατοντάδες θέσεις πάρκινγκ που είχε, μετατράπηκε σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας που στην πράξη είναι μια (1),αφού όπως διαπιστώνετε και από τις φωτογραφίες, οι διερχόμενοι οδηγοί αναγκάζονται να οδηγήσουν σε μια λωρίδα 4 μέτρων!!!

Να σημειώσουμε βέβαια εδώ (επειδή κάποιοι θα μας βάλουν λέξεις στο στόμα) πως ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν λέμε να ξαναγίνει πάρκινγκ αυτό που προυπήρχε.

Λέμε να κόψουν τον λαιμό τους να δημιουργηθούν νέες θέσεις τουλάχιστον στην βορεινή πλευρά (κοντά στο λιμεναρχείο) του λιμανιού! Όσο για το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το Ξενία (δίπλα στην πλατεία Θεμ. Σοφούλη) αυτό θα είναι δεσμευμένο από την εταιρεία τουλάχιστον για 1 χρόνο ακόμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε σε διάστημα (ούτε) 3 μηνών έχουν κοπεί περίπου 800 κλήσεις, αλλά κανείς μυαλό δε βάζει!

Αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια!
Μηχανάκια πάνω σε πλατείες!
Φορτηγά, φορτοεκφορτώνουν ότι ώρα γουστάρουν!
Χρηματαποστολές κόβουν για πολλά λεπτά της ώρας την κυκλοφορία, για να δώσουν χρήμα στις (ιδιωτικές) τράπεζες!

Έχουμε φτάσει ακόμη και στο σημείο να περνούν περιπολικά οχήματα οδηγώντας ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα και κανείς(!) να μην συγκηνείται!

Ξαναλέμε για άλλη μια φορά την προτασή μας!

Κολονάκια στην διπλή διαχωριστική γραμμή που ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ όλους να ΜΗΝ παρκάρουν πάνω στην παραλιακή οδό! ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ σε πολλές πόλεις τηςΕλλάδας (Χαλκίδα, Βόλο, Λάρισα κ.λ.π.) με μεγάλη επιτυχία!

Και επιτέλους κάποιοι υπάλληλοι που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝαυτές τις τραγικές μελέτες ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ στη δικαοσύνη!

Αν...υπάρχει δικαιοσύνη!

Ο κ. Αγγελόπουλος (Δήμαρχος Σάμου) και τοΛιμενικό Ταμείο, ας κοιτάξουν από...χθες να βρούν μία λύση γιατί αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να διαιωνίζεται!

Αρκετά στις περιπέτειες που μας έβαλε ο κ. Θάνος και η παρέα του!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΠΟΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση