GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπαλό το κορίτσι του Πάτινσον

Οι παπαράτσι αν και τους ακολουθούν έχουν καταφέρει να τους απαθανατίσουν μαζί ελάχιστες φορές. η ΦΚΑ Τουίγκς και ο Ρόμπερτ Πάτινσον...


Οι παπαράτσι αν και τους ακολουθούν έχουν καταφέρει να τους απαθανατίσουν μαζί ελάχιστες φορές. η ΦΚΑ Τουίγκς και ο Ρόμπερτ Πάτινσον προσπαθούν να αποφεύγουν τη δημοσιότητα, καθότι η ίδια ομολογεί ότι είναι «ντροπαλή».
«Είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος και ζω σε μια διαρκή κατάσταση ντροπαλότητας! Ο χαρακτήρας μου στη σκηνή είναι απλά ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου μεγενθυμένο στο έπακρο», εξήγησε η 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία πήρε τη θέση της Κρίστεν Στιούαρτ στην καρδιά του 28χρονου ηθοποιού. Μάλιστα, η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει πολύ καλά, καθώς ο Πάτινσον εγκαταλείπει τη βάση του στο Λος Άντζελες για χάρη της αγαπημένης του που ζει μόνιμα στο Λονδίνο.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Τουίγκς στο πλαίσιο των Mercury Music Prize 2014 ρωτήθηκε για το δεσμό της με τον Πάτινσον και για το πώς είναι μεταξύ τους και απάντησε «πολύ καλά». Βέβαια, μη θέλοντας να δίνει καμία λαβή για σχόλια(!) βιάστηκε να προσθέσει πως δεν είναι και ειδική στις σχέσεις, αφήνοντας το χρόνο να δείξει.
Πηγή: www.newsbeast.gr

2 σχόλια

  1. Και παρθένα και πουτανα η μανταμιτσα. Ζητω τα κλαρίνα.


    Γερομπισπικης ο μακρηκαυλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω και γω μακρυκαυλη απάντησε μου να βρεθούμε.


    Φαρμακομουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση