GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίτωσε το κακό. Σε "κατάθλιψη" η Στεφανίδου!

Tης Σταυρούλας Κεντιέ Όλοι περίμεναν αυτόν τον πόλεμο... (Μόνο έκτακτο δελτίο ειδήσεων δε βγήκε... Στα όπλα! Στα όπλα!) Με ...



Tης Σταυρούλας Κεντιέ

Όλοι περίμεναν αυτόν τον πόλεμο...
(Μόνο έκτακτο δελτίο ειδήσεων δε βγήκε... Στα όπλα! Στα όπλα!)
Με την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη την περασμένη Δευτέρα, σαν να έπεσε μία οβίδα στο STAR μέρα-μεσημέρι. Θύματα κατόχής... τηλεοπτικού κοινού, η Τατιάνα Στεφανίδου και η παρέα της.

Τι κι αν μάζεψε όλους τους νεολαίους γύρω της, τι κι αν έβαλε γυναικεία θέματα, social media, σχέσεις, σκληρό, μα και ξεπερασμένο ριάλιτι, ακόμα και μεταμορφώσεις ανθρώπων τις διπλανής πόρτας (το Swan λείπει από εκει...) στη σκαλέτα της, δεν κατάφερε να προσελκύσει τηλεθεατές και σε καμία περίπτωση το νεανικό κοινό.

Εδώ και τρεις μέρες - και πιθανότατα έτσι θα συνεχίσει - η εκπομπή "Μία" σημειώνει τα μισά (!) νούμερα από την εκπομπή "Ελένη" στον Alpha, με την Ελένη Μενεγάκη να συνεχίζει σε ίδιο πλατό και με την ίδια ομάδα, που την πλαισίωνε την περασμένη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με όσα έγραψαν τα μηχανάκια της AGB, το ποσοστό του κοινού 15-44 που παρακολούθησε το πρόγραμμα του ALPHA τη Δευτέρα στη συγκεκριμένη ζώνη ήταν το τριπλάσιο από αυτό του STAR.
Και κάτι μου λέει πως, δεν είναι απλά η "συνήθεια" που έχει το κοινό (όπως αναφέρει και το μότο της εκπομπής "Ελένη"), αλλά και πως το "απέναντι" προϊόν, δεν κρίνεται ως "ανταγωνιστικό".

Αναλυτικά, η διαφορά στην τηλεθέαση των δύο εκπομπών:

Δευτέρα 29/9:
ΕΛΕΝΗ Σύνολο 22,7% | Κοινό ηλικίας 15-44 32,3%
ΜΙΑ Σύνολο 10,3% | Κοινό ηλικίας 15-44: 8,1%

Τρίτη 30/9:
ΕΛΕΝΗ Σύνολο 19,0% | Κοινό ηλικίας 15-44 27,9%
ΜΙΑ Σύνολο 10,8% | Κοινό ηλικίας 15-44: 8,6%

Τετάρτη 1/10:
ΕΛΕΝΗ Σύνολο 20,2% | Κοινό ηλικίας 15-44 26,4%
ΜΙΑ Σύνολο 12,4% | Κοινό ηλικίας 15-44: 8,5%

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση