GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Σύγκρουση αεροσκάφους και οχήματος σε αεροδρόμιο

Μια σύγκρουση χωρίς να υπάρχουν τραυματίες ή άλλες σοβαρές συνέπειες σημειώθηκε σήμερα μεταξύ αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορική...

Μια σύγκρουση χωρίς να υπάρχουν τραυματίες ή άλλες σοβαρές συνέπειες σημειώθηκε σήμερα μεταξύ αεροσκάφους της ρωσικής αεροπορικής εταιρίας Ural Airlines και οχήματος μεταφοράς αποσκευών, στο αεροδρόμιο της πόλης Εκατερίνμπουργκ στη δυτική Ρωσία, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Κανένας επιβάτης του αεροσκάφους δεν τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση, σύμφωνα με το TASS.

"Οι τεχνικές υπηρεσίες του αεροδρομίου και της αεροπορικής εταιρίας πραγματοποίησαν έλεγχο στο αεροσκάφος. Δεν διαπίστωσαν πρόβλημα που μπορούσε να απειλήσει την ασφάλεια της πτήσης", δήλωσε ο Ντμίτρι Τιούχτιν, διευθυντής επικοινωνίας του αεροδρομίου Κόλτσοβο της Εκατερίνμπουργκ, τρίτης σε πληθυσμό ρωσικής πόλης. Το αεροσκάφος απογειώθηκε για τη Μόσχα με καθυστέρηση δύο ωρών.

Ο Κριστόφ ντε Μαρζερί, πρόεδρος του γαλλικού πετρελαϊκού κολοσσού Total, σκοτώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν το Φάλκον στο οποίο επέβαινε συνετρίβη έπειτα από σύγκρουση κατά τη διαδικασία απογείωσης με εκχιονιστικό όχημα στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας, προκαλώντας επίσης τον θάνατο των δύο πιλότων και της αεροσυνοδού της πτήσης. Οι ερευνητές είχαν καταγγείλει την Τρίτη "εγκληματική αμέλεια" της διοίκησης του αερολιμένα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση