GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία και στην Ξάνθη - Πτώσεις δέντρων, “κινούμενοι” κάδοι και ανεμοδαρμένοι δρόμοι

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τις τελευταίες ώρες της περιοχή της Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματ...



Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τις τελευταίες ώρες της περιοχή της Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα.

Από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου σημειώθηκαν μικρής έκτασης πτώσεις δένδρων και ξερών κλαδιών, τόσο εντός της πόλης όσο και στα χωριά του Νομού, χωρίς ωστόσο να καταγραφούν ζημιές ή να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Οι πτώσεις αποδίδονται στους ισχυρούς άνεμους που πνέουν οι οποίοι οφείλονται και για τους... “κινούμενους” κάδους σκουπιδιών, που μετακινούνται λόγω του αέρα από το ένα σημείο στο άλλο μέσα στην πόλη.

Οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους συσταίνεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση της κακοκαιρίας.

Κίνδυνος στο Κέντρο της πόλης
Αντιμέτωποι με μια... γιγάντια λακκούβα έρχονται οι οδηγοί που διέρχονται από την οδό Μ. Καραολή λίγο μετά την Τσιμισκή, η οποία δημιουργήθηκε πριν από μερικές ημέρες λόγω βλάβης στο υπόγειο δίκτυο ύδρευσης της πόλης με αποτέλεσμα η βροχόπτωση που ακολούθησε να τη διογκώσει.

Η εν λόγω λακκούβα μάλιστα κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη μιας και βρίσκεται κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, ενώ τα χώματα τα οποία τοποθετήθηκαν πρόχειρα για την κάλυψή της έχουν σχεδόν υποχωρήσει.

Φύλλα και σκουπίδια παντού
Την ίδια στιγμή τόσο τα φρεάτια της πόλης όσο και σχεδόν κάθε γωνιά της Ξάνθης έχει κυριολεκτικά κατακλυστεί από φερτές ύλες, φύλλα και πάσης φύσεως σκουπίδια τα οποία συσσωρεύονται από τους ανέμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση