GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνα σταθεροποίησης στο χρηματιστήριο

Εικόνα σταθεροποίησης στα επίπεδα των 990 μονάδων παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, παρά τ...


Εικόνα σταθεροποίησης στα επίπεδα των 990 μονάδων παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, παρά τη σημαντική άνοδο των τραπεζικών μετοχών στις οποίες επικεντρώθηκε και η συντριπτική πλειοψηφία των συναλλαγών, καθώς οι επενδυτές προεξοφλούν θετική έκβαση στα stress test τα αποτελέσματα των οποίων ανακοινώνονται την Κυριακή.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 991,33 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,13%. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε πάνω από τα επίπεδα των 1.000 μονάδων, καταγράφοντας ανώτερη τιμή στις 1.008,44 μονάδες(+1,86%), ενώ κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 983,91 μονάδες (-0,62%).
Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 6,39%, μετά από έξι πτωτικές εβδομάδες στη διάρκεια των οποίων είχε σημειώσει συνολικές απώλειες 22,16%. Από τις αρχές Οκτωβρίου υποχωρεί σε ποσοστό 6,62%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει απώλειες σε ποσοστό 14,74%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 142,19 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,22%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,30%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση