GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΦΩΤΙΑ Ρομπέρτο: Προκαλεί τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Δε μάσησε τα λόγια του μιλώντας αποκλειστικά στο ReddeR ο Ρομπέρτο! Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Γιουβέντους ΠΡΟΚΑΛΕΙ ανοικτ...


Δε μάσησε τα λόγια του μιλώντας αποκλειστικά στο ReddeR ο Ρομπέρτο! Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Γιουβέντους ΠΡΟΚΑΛΕΙ ανοικτά τον αιώνιο αντίπαλο!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους, Ρομπέρτο, μίλησε αποκλειστικά στο πιο κόκκινο σάιτ για την εμφάνισή του, τις ελπίδες πρόκρισης και φυσικά έστειλε το μήνυμά του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός πορτιέρο για μία ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικός, αφού πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Φυσικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν πανευτυχής και λόγω της προσωπικής του απόδοσης αλλά και για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός.

«Είναι σίγουρα μία τεράστια νίκη. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, αλλά όλη η ομάδα απέδωσε πολύ καλά για να έρθει αυτή η νίκη», σχολίασε αρχικά μιλώντας αποκλειστικά στο ReddeR.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει πλέον ο Ολυμπιακός για να προκριθεί για μία ακόμα φορά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, αφού ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Γιουβέντους και Ατλέτικο», τόνισε ο Ρομπέρτο.

Αναπόφευκτα βέβαια η κουβέντα πήγε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, με τον Ισπανό να στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο πολύ θέλει ο κόσμος τη νίκη την Κυριακή και να είστε σίγουροι πως κι εμείς το θέλουμε το ίδιο! Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν και σήμερα (σ.σ. χθες) φανταστικοί, αλλά και για να πάρουμε εκτός από τους 3 βαθμούς της νίκης και εκδίκηση για την περσινή μας ήττα. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο», ήταν το σχόλιό του.

Τέλος, του ζητήσαμε να κάνει νέα πρόβλεψη για την Κυριακή, αφού φαίνεται πως έχει αρκετή … ρέντα, αλλά απάντησε λέγοντας «η πρόβλεψη με τον Κασάμι και το 1-0 ήταν έμπνευση της στιγμής. Για τον Παναθηναϊκό δεν μου έρχεται κάτι, αλλά αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση