GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον αιφνίδιο θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου...

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξίας Αλεξιάδου η οποία έφυγε τα...



Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξίας Αλεξιάδου η οποία έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης από την ζωή, έπειτα από σοβαρή κρίση άσθματος.

Ήταν γύρω στις έξι παρά όταν έφτασε στο νοσοκομείο ΚΑΤ που εφημέρευε εκείνη την ώρα, ο σύζυγός της, έχοντας δίπλα του την Αλεξία, η οποία είχε ήδη πάθει ανακοπή καρδιάς.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μαχαιράς, Διευθυντής της Ιατρικής Μονάδας στα Επείγοντα του ΚΑΤ, στην εκπομπή «Μία» το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως, καταφέρνοντας να την ανανήψουν. Για μια με μιάμιση ώρα, η καρδιά της επανήλθε έχοντας σφυγμό.

Ωστόσο μετά έπαθε δεύτερη ανακοπή χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να την επαναφέρουν στην ζωή.
Η σορός της, στάλθηκε για νεκροψία-νεκροτομή, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σύμφωνα με την νεκροψία, τα αίτια του θανάτου της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου είναι παθολογικά αλλά δεν μπορούν να προσδιοριστούν ακόμη. Το σίγουρο είναι πως κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.
Ωστόσο, οι γιατροί αναμένουν τις τοξολογικές και αιματολογικές εξετάσεις που θα βγουν ένα μήνα μετά, και θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Αυτό που σημειώνεται, είναι πως η Αλεξία Αλεξιάδου είχε φουσκωμένη κοιλιά όταν έφτασε στο νοσοκομείο, κάτι που δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμα ο γιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση