GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκαρφαλώνουν στο άνοιγμα οι ευρωπαϊκές αγορές

Με ισχυρή άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 1,24% και διαμορφώθη...


Με ισχυρή άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 1,24% και διαμορφώθηκε στις 6.543,59 μονάδες.
Ανάλογες τάσεις επικράτησαν κατά την έναρξη της συνεδρίασης στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 1,85% και διαμορφώθηκε στις 9.283,4 μονάδες, έπειτα απο την ευφορία που προκάλεσε στις αγορές η απόφαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας να ενισχύσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων και άλλων τίτλων ενεργητικού και εν αναμονή της ανακοίνωσης των στοιχείων του Οκτωβρίου για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη.
Με ισχυρή άνοδο άνοιξε και το χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 1,74% και διαμορφώθηκε στις 4.213,47 μονάδες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση