GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις και δικογραφίες για κλοπές στην Ήπειρο

Μπόλικη δουλειά είχαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου, που κατάφεραν να εξιχνιάσουν αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και να οδη...

Μπόλικη δουλειά είχαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου, που κατάφεραν να εξιχνιάσουν αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τους δράστες. Σημαντικότερη υπόθεση ήταν αυτή της διάρρηξης στην αποθήκη ενός 77χρονου στην Ελεούσα Ιωαννίνων.

Ο 29χρονος Αλβανός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν ο πρώτος επιχείρησε να πουλήσει σε έναν 31χρονο ομοεθνή του δύο αλυσοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, τα οποία είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα από την αποθήκη. Τα κλεμμένα μηχανήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δράστες, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τη διάρρηξη ενός αυτοκινήτου στο Κανάλι Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε ο δράστης που είχε κλέψει μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό, 50 ευρώ και προσωπικά έγγραφα! Πρόκειται για έναν 21χρονο τσιγγάνο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

*** Ένας 25χρονος τσιγγάνος έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας στα όρια του αυτοφώρου, όταν ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους τρεις κακοποιούς που μπήκαν κρυφά στο σπίτι μιας 75χρονης στην κοινότητα Καμπή της Άρτας και άρπαξαν 110 ευρώ. Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο συνεργούς του.

*** Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε σε βάρος ενός 33χρονου τσιγγάνου από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής 150 ευρώ από τη μονοκατοικία μιας 83χρονης στην πόλη της Άρτας, που είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα.

*** Με ένα μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 29 Σεπτεμβρίου κινούνταν στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας ο 38χρονος δράστης, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας. Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση