GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γιατί χώρισαν η Ουρανία Μιχαλολιάκου και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος...

Ένα από τα ζευγάρια της πολιτικής που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για αρκετούς λόγους, το τελευταίο διάστημα δεν είναι πια μ...

Ένα από τα ζευγάρια της πολιτικής που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για αρκετούς λόγους, το τελευταίο διάστημα δεν είναι πια μαζί. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος πήραν πρόσφατα  μια οδυνηρή απόφαση που έχει άμεση σχέση με τις επερχόμενες εκλογές...
Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και ο 40χρονος μουσικός και απόφοιτος ΤΕΙ από τις Σέρρες είχαν δεσμό πριν από τις εκλογές του 2012 και φυσικά πολύ πριν πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.
Μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος που ήταν υποψήφιος και είχε έρθει δεύτερος σε σταυρούς στο νομό του, αντικατέστησε στα έδρανα τον παραιτηθέντα Νικήτα Ζώη ενώ παράλληλα ήταν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Τομεάρχης Νεολαίας και Αθλητισμού του κόμματος.
Οι δικαστικές εξελίξεις και οι προφυλακίσεις της ηγεσίας και βουλευτών της Χρυσής Αυγής επέφεραν στο διάστημα που μεσολάβησε αρκετές μεταβολές στην καθημερινότητα και στον τρόπο διοίκησης του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό αναβαθμίστηκε εκ των πραγμάτων ο ρόλος και των δύο τόσο στην εκτός όσο και στην εντός Βουλής δραστηριότητα.
 Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η δύσκολη ώρα έφθασε όταν άρχισαν οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες για τα ψηφοδέλτια των ερχόμενων εκλογών ύστερα από την πρόβλεψη ότι δεν θα συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Δημοκρατίας την άνοιξη.
Το θέμα που κατά τις πληροφορίες τέθηκε ήταν πώς θα ξεπεραστούν οι επιθέσεις που κατα πάσα πιθανότητα θα δεχτεί η Χρυσή Αυγή περί «οικογενειοκρατίας» ενόψει των εκλογών. Και τούτο διότι εκτός του Νίκου Μιχαλολιάκου και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, που είναι ήδη βουλευτές από το 2012 και η παρουσία τους δεν αμφισβητείται από κανέναν, μπήκε στο στίβο της πολιτικής -λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν- και η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου εξελέγη δημοτική σύμβουλος (με αναβαθμισμένα καθήκοντα ύστερα από την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη) και στις βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφια στην Α' Αθηνών.
Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να υποστεί ένα ακόμη πλήγμα με επικοινωνιακές παρενέργειες η Χρυσή Αυγή, το ζευγάρι Ουρανίας και Αρτέμη έπρεπε να πάρουν μια απόφαση, προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Έτσι συμφώνησαν (όχι εύκολα, όπως αντιλαμβάνεται κανείς) να δώσουν τέλος στη σχέση τους προκειμένου να μην μπορεί να προκύψει κανένα πρόβλημα ή σκιά αναφορικά με τις εκλογές οι οποίες άλλωστε αναμένεται να διεξαχθούν με πολλά ανορθόδοξα μέσα. Και ο Αρτ. Ματθαιόπουλος (που έμεινε προφυλακισμένος για δύο μήνες και εκτελεί καθήκοντα άτυπου εκπρόσωπου Τύπου) προετοιμάζεται για τη δική του εκλογική μάχη στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση