GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον. Ψάχνουν για εγκλωβισμένους

Δώδεκα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον. Σε εξέλιξη επιχείρηση αυτή την ώρα (Vid) Η στάθμη του νερού από τι...

Δώδεκα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον. Σε εξέλιξη επιχείρηση αυτή την ώρα (Vid)

Η στάθμη του νερού από τις σφοδρές βροχοπτώσεις ξεπέρασε τα δύο μέτρα και εντός του πάρκινγκ βρίσκονται αυτοκίνητα πελατών.

Όπως μας ανέφεραν άνθρωποι της Πυροσβεστικής το κατάστημα έχει δύο υπόγεια πάρκινγκ που έχουν πλημμυρίσει. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται δώδεκα αυτοκίνητα στους χώρους αλλά δεν έχουν δώσει ακόμα εικόνα για άτομα που βρίσκονται ενδεχομένως στα υπόγεια επίπεδα.

Αξιωματικοί της πυροσβεστικής εξέφρασαν νωρίτερα ακόμη και το φόβο στο υπόγειο να υπάρχει εγκλωβισμένος πολίτης, καθώς δεν έχουν εντοπίσει τους οδηγούς όλων των οχημάτων μέχρι τώρα.

Ωστόσο καμία πληροφορία δεν είναι ακόμα ασφαλής μιας και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη επί τόπου.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Περιστέρι όπου αναφέρθηκαν παρασύρσεις αυτοκινήτων από τα νερά της βροχής, όπως στην οδό Αγίου Ιεροθέου.

Περίπου 50 οχήματα της Πυροσβεστικής με 100 πυροσβέστες είναι επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα σε όλη την Αθήνα.

Ενδεικτικό του μεγέθους του προβλήματος είναι ότι ξεπερνούν τις 300 οι κλήσεις για απάντληση υδάτων που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από περιοχές κυρίως της Δυτικής Αττικής.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Περιστέρι όπου παρασύρθηκαν αυτοκίνητα από τα νερά της βροχής, όπως στην οδό Αγίου Ιεροθέου. Σε ορισμένα σημεία το ύψος του νερού ξεπέρασε και τα 50 εκατοστά.

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση