GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Δύο συλλήψεις στη Λευκίμμη για διακίνηση ηρωίνης

Με δυο ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις σε σπίτια στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στ...


Με δυο ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις σε σπίτια στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στη δράση δυο… «συνεταίρων» που είχαν αναλάβει την διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές του νησιού των Φαιάκων.
Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σπίτι ενός 40χρονου ποσότητα ηρωίνης βάρους 83,2 γραμμαρίων, 13 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στην κατοικία ενός 21χρονου κατασχέθηκαν άλλα 10,5 γραμμάρια ηρωίνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 170 ευρώ και δυο ναρκωτικά χάπια. Οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
*** Αμέσως μετά το αλισβερίσι που έκαναν στην περιοχή Βεγόρα της Φλώρινας, έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ασφαλείας ένας 23χρονος ο οποίος αγόρασε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας 29χρονος από τον οποίο την είχε προμηθευτεί. Στο σπίτι του διακινητή, όπου έγινε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο, βρέθηκαν ακόμη 125 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πέντε φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και μία ζυγαριά ακριβείας. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση