GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 23χρονο γιατί χρηματοδοτούσε τζιχαντιστές...

Συνεχίζονται οι έφοδοι στην Αυστραλία... Σε πληροφορίες της FBI στηρίχθηκε η αυστραλιανή αστυνομία για να πραγματοποιήσει εφόδ...



Συνεχίζονται οι έφοδοι στην Αυστραλία...
Σε πληροφορίες της FBI στηρίχθηκε η αυστραλιανή αστυνομία για να πραγματοποιήσει εφόδους σε προάστια της Μελβούρνης, στο πλαίσιο επιχειρήσεων για τον εντοπισμό ακραίων ισλαμιστών, οι οποίοι, όπως εικάζουν οι Αρχές, σχεδιάζουν επιθέσεις στη χώρα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο Χασαν Ελ Σαμπσάμπι από το προάστιο Σίμπροκ στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους. Ο Σαμπσάμπι φέρεται να έστειλε 12.000 δολάρια σε τζιχαντιστή, που μάχεται στη Συρία.

Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Τόνι 'Αμποτ, μιλώντας στον Φιλελεύθερο βουλευτή Τζορτζ Κρίστενσεν, εκφράστηκε «συμπαθητικά» στην προοπτική να απαγορευτεί η μπούργκα στην αυστραλιανή βουλή «για λόγους ασφαλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση