GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2009...

  Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος. Καταρχήν ο τύπος είναι κολλημένος στο 2009 τότε που υπήρχε ακόμα ΠΑΣΟΚ και όχι τώρα που παλεύει με το ...

 
Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος.

Καταρχήν ο τύπος είναι κολλημένος στο 2009 τότε που υπήρχε ακόμα ΠΑΣΟΚ και όχι τώρα που παλεύει με το είμαι δεν είμαι στην βουλή.

Δεν κατάλαβε ποτέ του ότι είναι πλήρως αποτυχημένος και ότι έβαλε τα θεμέλια για να μπατε σκύλοι αλέστε στην Ελλάδα και ξεσκίστε την.

Διάλεξε και πάλι το Ηράκλειο της Κρήτης ένα από τα δύο τρία μέρη της Ελλάδας που υπάρχει ακόμα πασοκ για να πει τι; Ότι κηρύσσει ανένδοτο αγώνα κατά του Βενιζέλου θέλοντας το πασοκ του 3 άντε 4% πίσω.

Να το κάνεις τι ρε φίλε;

Να το δυναμώσεις για να μας ξανά κυβερνήσει μετά από πολλά χρόνια; Ούτε σε αρχαίο τάφο δεν θα βρίσκουν το όνομα του πασοκ σε λίγα χρόνια.

Το περιμέναμε όλοι ότι τα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον ανένδοτο στην Αλλαγή» για τα 40 χρόνια που πασοκ είχαν άλλο σκοπό για τον ΓΑΠ η αλλιώς "δεν ξέρω τι μου έχει συμβεί τα τελευταία 5 χρόνια".

Βέβαια η έκθεση έπρεπε να λέγεται "Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον ΓΑΠ απο το 2009"

Είναι δυνατόν να θέλει να επιστρέψει ο Γιωργάκης στην ενεργό δράση; Πόσα χρόνια λείπει στο εξωτερικό που ξέχασε τι έχει γίνει; Μήπως του έχουν σβήσει την μνήμη;

Είναι δυνατόν να υπάρχει πολίτης κάτω απο 78 που να ψηφίζει πασοκ και Γιώργο Παπανδρέου;
Η έννοια του είναι να μην διαλύσει ο Βενιζέλος το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του λες και το κόμμα είναι προσωπικό.

Ακούσαμε από τον ΓΑΠ : «ας ξαναβρεθούμε», «ο δρόμος των αξιών μας καλεί και πάλι. Πάμε μαζί» και καλούσε ποιους; Προφανώς όσους είναι ακόμα ζωντανοί από το βαθύ πασοκ αλλιώς δεν μπορώ να πιστέψω ούτε εγώ αλλά ούτε και οι Έλληνες πολίτες ότι υπάρχει ακόμα ρεύμα πασοκ γιατί ακόμα και το 3 και 4% αναρωτιόμαστε από ποιους έρχεται.

Τα άλλα τα καλά τύπου «Δεν αποζητώ εκδίκηση. Δεν αποζητώ δικαίωση. Το θέμα είναι να σταθεί η χώρα περήφανα στα πόδια της, και ας μην έρθει η δικαίωση αυτή ποτέ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί την πατρίδα, όχι η πατρίδα το ΠΑΣΟΚ». Δείχνουν ότι δεν ζει εδώ δεν ζούσε ποτέ στην Ελλάδα λες και δεν πέρασε μια μέρα από το ταραγμένο του μυαλό.

Συνέχισε στο κρεσέντο ανευθυνότητας και αλτσχάιμερ «Το έργο και οι πολιτικές μας δικαιώνονται μέρα με τη μέρα, ας τις υπερασπιστούμε, έχουμε στελεχιακό δυναμικό, ας ξαναβρεθούμε. Είμαστε πολλοί που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, αξίες που θα ενώσουν δυνάμεις, αντί να πολώνουν την κοινωνία», Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην του έχουν πει κάτι έστω για τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Διψάμε για αναγέννηση του κινήματος μας, που θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναγέννηση της χώρας» είπε! Φέρτε του λίγο νερό και σε όλους τους παρευρισκόμενους γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλα! Και συνέχισε σαν να μην πέρα σε μια μέρα από το 2009 : «Θα υπηρετήσω αυτή την προσδοκία, όσο πιο σωστά και όσο πιο ενωτικά μπορώ έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί».

Και τελείωσε το σαν να μην πέρασε μιά μέρα απο το 2009 : «Σας καλώ να πάρετε στα χέρια σας αυτή την υπόθεση. Ας τα συζητήσουμε όλα, ας κριθούν όλα, δομές, πρόσωπα, ας γίνουμε εμείς πρώτοι η αλλαγή που οραματιζόμαστε. Τότε και μόνο τότε θα είμαστε πραγματικά χρήσιμοι στον τόπο και στους Έλληνες. Κανείς δε με κρατάει! Δε με ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία, αλλά δε θα ησυχάσω αν δε δικαιωθούν οι αγώνες μας».

Φυσικά δεν άφησε το δημοψήφισμα λες και έχει δημοκοπική εταιρία και παίρνει ποσοστά και έτσι πρέπει με κάθε τρόπο να του κάτσει το δημοψήφισμα.
Και συνέχισε αναφερόμενος στην κυβερνητική του θητεία και ειδικά στο 2011 : «αν είχε γίνει τότε το δημοψήφισμα θα είχαμε περάσει ήδη τον κάβο». Και αμέσως μετά αναφέρθηκε εμμέσως στον κ. Βενιζέλο τον οποίο κατηγόρησε για άρνηση υπεράσπισης της διετούς κυβερνητικής θητείας του.

Και να πει τι ρε ΓΑΠ και ο Βενιζέλος αφού ντρέπονται όλοι όσοι έχουν μυαλό και έχουν απομείνει στο πασοκ για την περίοδο διακυβέρνησης σου.

Φυσικά δεν άφησε και τον Σαμαρά λέγοντας ότι :«Τι θα έκαναν το 2010 αυτοί που σήμερα πνίγονται σε μια κουταλιά νερό; Ούτε μια ώρα δεν θα άντεχαν». «Που είναι σήμερα αυτοί που έλεγαν ότι φουσκώσαμε το έλλειμμα; Πού είναι αυτοί που έλεγαν πως θα μας έδιναν δεκάδες δισ.; Δεν μας δάνειζαν ούτε κάλπικη λίρα χωρίς ληστρικά επιτόκια» είπε και πρόσθεσε ότι «τώρα αντιλαμβάνονται τί σήμαινε να παλεύουμε για τα αυτονόητα απέναντι σε μια συντηρητική Ευρώπη που ήθελε να μας τιμωρήσει. Ίσως αντιλαμβάνονταν που θα ήταν η Ελλάδα μετά από μια χρεοκοπία. Αυτοί που έσκιζαν το μνημόνιο στα λόγια, έμειναν σ΄ αυτά».

Και τότε είναι που ψάχνεις αριστερά και δεξιά να δεις που είναι κρυμμένοι αυτοί που του έγραψαν αυτόν τον λόγο για να τον διαβάσει ώστε να να γελάσουν γιατί ο τύπος με αυτά που λέει είναι
επιθέωρηση!

Και εκεί που παρακαλάς τον θεό να μην ακούς άλλο συνεχίζει να λέει : «Πράγματι ανησυχώ. Ελάχιστοι αποφασίζουν, ουδείς ενημερώνει. Το ζητούμενο είναι η στοιχειώδης εθνική συνεννόηση για να πάμε μπροστά» είπε με έμφαση και έκανε λόγο για οπισθοδρόμηση παντού.

Να μην ξεχάσω στα τόσο ωραία που είπε και εάν δεν ήταν πλάκα τότε είναι αντικείμενο έρευνας για τους ψυχιάτρους ότι τα έβαλε και με την διακυβέρνηση Καραμανλή κλέβοντας λίγο από τον επίσης αποτυχημένο Σημίτη και λέγοντας : «Καμία επιστροφή στα τερατώδη ελλείμματα, στα ρουσφετολογικά προνόμια για «ημέτερους» που είχαν γονατίσει το Δημόσιο και γι' αυτό γονατίζουν το φορολογούμενο σήμερα. Καμία επιστροφή στο έγκλημα κατά της Ελλάδας και των παιδιών μας».

Φυσικά κλείνοντας να μην ξεχάσω να μνημονεύσω και τον 70 άνω Φίλιππο Πετσάλνικο ο οποίος προλόγισε την ομιλία του ΓΑΠ "σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2009" ο οποίος είπε το κορυφαίο ότι η αποχώρηση του ΓΑΠ από την πρωθυπουργία το 2011 ήταν ανατροπή και άφησε ξερούς πολλούς λέγοντας ότι «ακρωτηριάστηκε το ΠΑΣΟΚ για να μην ακρωτηριαστεί η χώρα».

Θέλω να πω σε αυτούς που του έγραψαν την ομιλία ότι εντάξει φτάνει μην τον πειράζεται άλλο γιατι τα πιστεύει και κάντε του μια ένεση να θυμηθεί από το 2009 και πέρα αμαρτία είναι γελάσατε.

Είπε και άλλα, πόσα όμως μπορεί να αντέξει ένας νοήμων άνθρωπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση