GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πετάνε δύο πολιτικούς από το αεροπλάνο, γιατί καθυστέρησαν την πτήση... [video]

Οι επιβάτες της Pakistan International Airline που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Καρασί, πέταξαν κυριολεκτικά έξω από το αερ...




Οι επιβάτες της Pakistan International Airline που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Καρασί, πέταξαν κυριολεκτικά έξω από το αεροπλάνο δύο πολιτικούς οι οποίοι είχαν καθυστερήσει την πτήση δύο ολόκληρες ώρες...


Ενα βίντεο που τράβηξε κάποιος από το αεροπλάνο δείχνει τον γερουσιαστή Rehman Malik και τον βουλευτή Kumar Wakwani να πετιούνται κυριολεκτικά έξω, από ένα πλήθος θυμωμένων επιβατών.
Την ώρα που τους έβριζαν ακούγονται λόγια όπως «δήθεν VIP's» «O κ@λος μου VIP's» και να μιλούν άσχημα στο πλήρωμα που προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία.

O γερουσιαστής Malik διακρίνεται να προσπαθεί να μπει στο αεροπλάνο και οι επιβάτες να του φωνάζουν να φύγει.

«Malik sahab, sorry. Πρέπει να γυρίσετε πίσω. Πρέπει να απολογηθείτε σε αυτούς τους επιβάτες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε...250 επιβάτες υπέφεραν εξαιτίας σας. Εσείς φταίτε γι'αυτό, sir» ακούγεται κάποιος.
Και καθώς ο Malik -υπουργός Εσωτερικών μεταξύ 2008-2013 στο Πακιστάν- προσπαθεί να απαντήσει κάτι, ένας επιβάτης τον διακόπτει:

«Δεν είσαι υπουργός πλέον!»

Την ίδια ώρα οι επιβάτες έσπρωχναν τον Ramesh Kumar Wakwani προς την έξοδο φωνάζοντας:

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή!», ενώ μόλις αποχωρεί από το αεροπλάνο, οι επιβάτες χειροκροτούν.
«Υπάρχουν μερικές στιγμές που τα όνειρά σου πραγματοποιούνται, όπως όταν ο γερουσιαστής Rehman Malik εκδιώχθηκε από την πτήση των Pakistan International Airlines» έγραψε το σάιτ Pakistan's Express Tribune.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση