GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν Έλληνα αρμενικής καταγωγής

20 χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν Έλληνα αρμενικής καταγωγής το Σάββατο το βράδυ στη Μάνδρα Αττικής Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ...


20 χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν Έλληνα αρμενικής καταγωγής το Σάββατο το βράδυ στη Μάνδρα Αττικής
Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η σχέση που διατηρούσε πριν από χρόνια με μία κοπέλα, αλλά και η αρμενική καταγωγή του θύματος.

Στη σύλληψη ενός υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής προχώρησε η αστυνομία για συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό ενός Έλληνα αρμενικής καταγωγής το βράδυ του Σαββάτου στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 στο Κόκκινο», το Σάββατο το βράδυ, ομάδα 20 μελών της Χρυσής Αυγής έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν στη Μάνδρα Αττικής έναν Έλληνα αρμενικής καταγωγής

Ο σταθμός επικοινώνησε με το τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας που επιβεβαίωσε το περιστατικό, την ταυτότητα του θύματος και τη συμμετοχή στο συμβάν του περιφερειακού συμβούλου.

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό και εξομολογήθηκε πως ο μόνος λόγος που ζει είναι «επειδή είμαι αρμένιος στην καταγωγή».

Το τάγμα εφόδου ήταν πλήρως εξοπλισμένο και έφερε όλα τα διακριτικά της εγκληματικής οργάνωσης και επετέθη στο θύμα χωρίς περιστροφές.

Αυτόπτες μάρτυρες υπήρξαν πολλοί, αντέδρασαν κατά την ώρα της επίθεσης, ωστόσο κανείς δεν θέλησε να καταθέσει για το γεγονός στην Αστυνομία.

Το θύμα της επίθεσης εξετάστηκε απο ιατροδικαστή και η απόφαση αναμένεται να επιδοθεί στον δικηγόρο του.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση