GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για το σύγχρονο «Κωσταλέξι»

Πρόσωπο με πρόσωπο με την 25η τακτική ανακρίτρια βρίσκονται οι δύο κατηγορούμενοι -μία 77χρονη και ο 55χρονος συγγενής της- για την υπόθε...

Πρόσωπο με πρόσωπο με την 25η τακτική ανακρίτρια βρίσκονται οι δύο κατηγορούμενοι -μία 77χρονη και ο 55χρονος συγγενής της- για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε με το σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούσαν μια 36χρονη κοπέλα στο φωταγωγό του διαμερίσματός τους, χωρίς φαγητό και νερό, με το σπασμένο πόδι της δεμένο σε ξύλο, αφήνοντάς την να σαπίζει… Την κατάσταση της άτυχης κοπέλας αντιλήφθηκαν οι γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν την υγειονομική υπηρεσία.

Η 77χρονη και ο 55χρονος δίνουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια για αδικήματα όπως η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η κοπέλα, που σώθηκε από θαύμα, νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο από τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας ωστόσο χάσει το αριστερό της πόδι από τα βασανιστήρια των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι της απέσπασαν και ακίνητη περιουσία, ενώ εισέπρατταν τη σύνταξη των 1.200 ευρώ που έπαιρνε.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη και, στο πλαίσιο της ανάκρισης διερευνάται, μεταξύ άλλων, πως πέρασε στα χέρια της 77χρονης -και βασικής κατηγορουμένης στην υπόθεση- το διαμέρισμα του θύματος.

Όπως προκύπτει από το συμβόλαιο, η 36χρονη δώρισε το 2008 το σπίτι της στην κατηγορουμένη, κρατώντας ωστόσο την επικαρπία «… σε ένδειξη της προς αυτήν αγάπης και στοργής της, “επειδή την περιποιείται και την προσέχει σαν μάνα της”…».

Μετά την απολογία των δύο κατηγορουμένων, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινικής τους μεταχείριση -αν δηλαδή θα προφυλακιστούν ή όχι.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση