GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Ποιον προορίζουν (;) για πρόεδρο της Δημοκρατίας

Προσθήκη λεζάντας Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε πιο κοντά στην εκλογή προέδρου της δημοκρατίας τόσο κορυφώνεται η ονοματολογία γ...

Προσθήκη λεζάντας
Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε πιο κοντά στην εκλογή προέδρου της δημοκρατίας τόσο κορυφώνεται η ονοματολογία για το... διάδοχο του Κάρολου Παπούλια, που θα προτείνει η συγκυβέρνηση φιλοδοξώντας να λάβει 180 ψήφους, ώστε να μη χρειαστεί να πάμε σε πρόωρες εκλογές.
Το όνομα που ακουγόταν έντονα τους τελευταίους μήνες ήταν αυτό του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, που ήταν και το φαβορί καθώς υπήρχαν εκτιμήσεις ότι μπορεί να συλλέξει μια τέτοια υποψηφιότητα τους 180 βουλευτές.
Ωστόσο το σενάριο αυτό δείχνει να κάηκε και οι σκέψεις των κυβερνητικών εταίρων στρέφονται σε κεντροδεξιό υποψήφιο πρόεδρο.
 Όπως άφησε να εννοηθεί και ο Ευ. Βενιζέλος στη ΔΕΘ.
Ποιον προορίζουν για υποψήφιο πρόεδρο στη Νέα Δημορατία, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια αρνητική αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ;Σύμφωνα με πληροφορίες του logiastarata.gr το όνομα που κυκλοφορεί και συζητιέται έντονα στο Μαξίμου και στη Συγγρού είναι αυτό του πρώην υπουργού, επίτροπου στην Ε.Ε. και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Σταύρου Δήμα.
Η υποψηφιότητα Δήμα θεωρείται από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας η πλέον κατάλληλη να συσπειρώσει αρκετούς ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο, ενώ λόγω του χαμηλού προφίλ που διαθέτει και της μετριοπάθειάς του μπορεί να ψηφιστεί και από κεντροαριστερούς βουλευτές που δεν θα ήθελαν άμεσα εκλογές.

1 σχόλιο

  1. Ρε εισαστε τελειως γκαγκα?
    Σιγα μην ενωσει αυτο το μπαζο, εισαστε τελειως απελπισμενοι βλεπω.
    Καλυτερα φυγετε μονοι σας τωρα γιατι μετα σας βλεπω να μην προλαβαινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση