GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε ληστή λίγο πριν το πέμπτο του χτύπημα

Τέλος στη δράση ενός 36χρονου Έλληνα, έβαλε η αστυνομική έρευνα. Ο νεαρός λήσταρχός συνελήφθη μετά από... ενδελεχή έρευνα και ...



Τέλος στη δράση ενός 36χρονου Έλληνα, έβαλε η αστυνομική έρευνα. Ο νεαρός λήσταρχός συνελήφθη μετά από... ενδελεχή έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, εντοπίσθηκε ο 36χρονος ενώ μετέβαινε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κυψέλη, με σκοπό τη ληστεία και ακινητοποιήθηκε.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι «REPLICA», ένας γεμιστήρας, ένα μαύρο καπέλο και ένα τσαντάκι μέσης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς: Στις 21-7-2014 το πρωί προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε Ταχυδρομικό κατάστημα στην περιοχή των Εξαρχείων, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους και τους πελάτες, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διέφυγε. Στις 4-8-2014 το πρωί προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Κυψέλη, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους και τους πελάτες, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διέφυγε. Στις 18-8-2014 το πρωί προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Κυψέλη και αναφέροντας στον ταμία ότι έχει όπλο τον ακινητοποίησε και τον ανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό. Στις 2-9-2014 το μεσημέρι προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Κυψέλη, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους και τους πελάτες, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διέφυγε.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει ανέρχεται στις 18.420 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης, πλήθος καπέλων τύπου τζόκεϊ, δύο μπουφάν, μία στρογγυλή σφραγίδα και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 36χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν, για διάπραξη πέντε ένοπλων ληστειών σε Τραπεζικά και Ταχυδρομικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση