GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Δευτέρα

ΚΡΙΟΣ Καθώς σήμερα λήγει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα αρχίζουν... να ξεμπλοκάρουν και να ε...


ΚΡΙΟΣ Καθώς σήμερα λήγει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα αρχίζουν...
να ξεμπλοκάρουν και να εξελίσσονται ευνοϊκά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Με όλη αυτή τη θετική ενέργεια που θα σας πλημμυρίσει, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη σχέση σας με κάποιο άτομο από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον που μπορεί να ήταν κάπως χλιαρή το τελευταίο διάστημα. Στο ερωτικό τομέα, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση ώστε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, (ειδικά αν είναι μακροχρόνιος) και να προχωρήσετε ακόμη και σε γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ Ο αγώνας που θα κάνετε σήμερα για να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας θα είναι άνισος, καθώς όσο και να τρέχετε για να προλάβετε, θα νιώθετε πως είστε συνεχώς ένα βήμα πίσω. Αν καταφέρετε να πραγματοποιήσετε έστω και τα μισά απ αυτά που είχατε στο πρόγραμμα θα βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο, οπότε μη νιώθετε ενοχές αν δεν τα προφτάσετε όλα σε μια μέρα. Κάποιο πρόβλημα που υποβόσκει εδώ και αρκετό διάστημα με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα βγει στην επιφάνεια οπότε έχετε το νου σας, ώστε να μπορέσετε να αντιδράσετε άμεσα πριν σας πιάσουν απροετοίμαστους και σας βγουν κι από πάνω..

ΔΙΔΥΜΟΙ Μια εβδομάδα δύσκολη ξεκινάει για εσάς τους Διδύμους, καθώς το διάστημα που ακολουθεί είναι αρκετά κρίσιμο σε σχέση με τη διεκπεραίωση διαφόρων οικονομικών ζητημάτων (δάνεια, κάρτες, κλπ). Μη σας πιάνει απελπισία, γιατί στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση είναι αρκετά ενθαρρυντική, οπότε αργά ή γρήγορα θα μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας. Μην αφήνετε τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης έξω από το καθημερινό σας πρόγραμμα με τη λογική ότι θα ασχοληθείτε αργότερα, όταν θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Ξεκινήστε από τώρα και το κυριότερο: οραματιστείτε ότι έχει ήδη βελτιωθεί η ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καθώς η λέξη αποτυχία είναι κάτι που δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην επίτευξη ενός επαγγελματικού σας σχεδίου και η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη. Ήρθε επιτέλους η εποχή ώστε να σταματήστε να αναπολείτε όλη την ώρα στιγμές από το παρελθόν και να επικεντρωθείτε στο μέλλον που φαντάζει αρκετά ευοίωνο πλέον. Μια αποκάλυψη που θα γίνει κατά τη διάρκεια τη ημέρας, σχετικά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας γεμίσει με θυμό κι απογοήτευση, οπότε ήρθε μάλλον η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι σας οριστικά.

ΛΕΩΝ Δυναμικά ξεκινάει η μέρα για εσάς τους Λέοντες και καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στην Παρθένο, αντανακλάται η λάμψη του στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μη σας πιάνει βιασύνη και θέλετε να τα χωρέσετε όλα μέσα στη σημερινή μέρα, γιατί κινδυνεύετε να πάθετε υπερκόπωση και σκεφτείτε πως είναι ακόμη η αρχή της εβδομάδας. Μια είδηση σε σχέση με ένα κοντινό σας πρόσωπο θα σας δημιουργήσει μεγάλο άγχος και προβληματισμό, μη χάνετε όμως το κουράγιο σας και αν θέλετε να είστε σε θέση να προσφέρετε κάποια βοήθεια, προχωρήστε όσο το δυνατόν πιο απερίσπαστοι στην επίτευξη των στόχων σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Από τη μια η Σελήνη στο ζόδιό σας δημιουργεί μια αδυναμία να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που κάνουν την εμφάνισή τους ανά τακτά διαστήματα, ευτυχώς όμως η επιρροή του Ήλιου έρχεται να εξισορροπήσει την κατάσταση, οπότε στο τέλος καταφέρνετε να ξαναβρείτε το κουράγιο σας και να αντιμετωπίσετε με θέληση οποιαδήποτε εμπόδια σας παρουσιαστούν. Η επικοινωνία με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα έχει σαν αποτέλεσμα να δείτε τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως ίσως τελικά και να μην είναι τόσο δραματική η δική σας θέση.

ΖΥΓΟΣ Έφτασε επιτέλους για εσάς τους Ζυγούς η στιγμή που θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, καθώς αρχίζουν πλέον να εκτιμούνται οι ικανότητές σας ανάλογα με την αξία σας και θα μπορέσετε να έχετε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της εργασίας. Μη βιάζεστε να αναλάβετε ευθύνες παραπάνω απ όσες μπορείτε να αντέξετε, γιατί υπάρχει περίπτωση να εκτεθείτε. Κατάλληλη στιγμή ώστε να επικεντρωθείτε στον τομέα της οικογενείας και μην ξεχνάτε πως καμία επαγγελματική καταξίωση δεν έχει νόημα αν δεν είναι αρμονικές οι σχέσεις με τους δικού μας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Παρά το γεγονός ότι θα έχετε μια μικρή βελτίωση στον τομέα των οικονομικών σας, ο κίνδυνος ακόμη δεν έχει περάσει και θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας με προγραμματισμό προκειμένου να μην πάρετε την κάτω βόλτα. Αν αισθάνεστε πως είστε σε αδιέξοδο, ίσως να πρέπει να εμπιστευτείτε το πρόβλημά σας σε ένα δικό σας πρόσωπο και να βρείτε τελικά κάποια λύση από κοινού. Στον αισθηματικό τομέα, μια καινούρια γνωριμία θα σας φέρει μια νότα αισιοδοξίας και αν είστε τυχεροί, μπορεί να είναι και το κατάλληλο άτομο που θα συμπορευτείτε από εδώ και μπρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ένας καινούριος δρόμος ανοίγει για τα επαγγελματικά σας και επειδή εσείς οι Τοξότες είστε αρκετά επικοινωνιακοί, θα μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας μέρες. Ακούστε με προσοχή ποιες είναι οι αρμοδιότητές σας και προχωρήστε άφοβα στη νέα σας πορεία. Μη διστάσετε να διευκρινίσετε τυχόν απορίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη. Λίγη παραπάνω προσοχή στη διατροφή σας, φροντίστε να τρώτε κανονικά γεύματα και μην αρκείστε συνέχεια σε μικροποσότητες σα να είστε πουλάκι, γιατί στο τέλος θα καταρρεύσετε και δε θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ‘Εχετε την τάση εσείς οι Αιγόκεροι, να καθορίζετε την ύπαρξή σας μέσα από τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα, με αποτέλεσμα η καριέρα σας να είναι το νούμερο ένα ζητούμενό σας. Ήρθε όμως η στιγμή, ώστε να δώσετε προτεραιότητα και να προσπαθήσετε να τονώσετε και την κοινωνική σας ζωή, γιατί τι να την κάνεις την επιτυχία και τη χαρά, αν δεν έχεις κάποιον να τη μοιραστείς; Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και είναι ευκαιρία να κάνετε κάποιες αγορές που θα συμβάλλουν στην εξωτερική, αλλά και εσωτερική σας ανανέωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καθώς τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, καλείστε να επιταχύνετε όσο μπορείτε περισσότερο και προκειμένου να παραπονιέστε, φροντίστε να απολαύσετε αυτή την έκρηξη αδρεναλίνης, ειδικά όσοι είχατε περάσει κάποιο διάστημα απραξίας. Να είστε σίγουροι πως είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τρέχετε σαν τους παλαβούς, απ το να παλαβώσετε από την αδράνεια. Εφόσον το μυαλό σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να οραματιστείτε πως θα είναι θετικά τα πράγματα, σταματήστε να σκέφτεστε τι μπορεί να πάει στραβά και μη διστάζετε να ονειρευτείτε.

ΙΧΘΥΣ Μια έντονη ανάγκη να συντονιστείτε με τους εσωτερικούς σας ρυθμούς θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και καλό θα είναι να είστε σε εγρήγορση, ώστε να αντιμετωπίσετε τις διάφορες υποχρεώσεις χωρίς να βρεθείτε σε σύγχυση που θα έχει σαν αποτέλεσμα το χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο τείνει να έρθει σε ρήξη και καθώς η κατάσταση είναι αρκετά τεντωμένη, προκειμένου να σας πιάσει στεναχώρια και μελαγχολία, προτιμήστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας με ειλικρίνεια και ότι προκύψει…

2 σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

    Είμαι ηλίθιος που πλήρωνα τους φόρους μου!!!! Ναι είμαι ηλίθιος……κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ……
    Το ότι είμαι ηλίθιος και πλήρωνα είτε επειδή ανήκω σε αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, είτε επειδή μπορούσα και το έκανα έχοντας και την πίστη ότι έτσι πρέπει να κάνω σαν πολίτης που έχει τις στοιχειώδεις απαιτήσεις από το κράτος του, το διαπίστωσα το πρωί 17 Σεπτεμβρίου 2014 ακούγοντας στο MEGA τον κύριο Μητρόπουλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει τον αρχηγό του κύριο Τσίπρα, στο ότι με την λεγόμενη σεισάχθεια που θα εφαρμόσουν αν ποτέ γίνουν εξουσία ο κάθε είδους οφειλέτης του Δημοσίου θα πληρώσει μόνο το 20/100 των οφειλών του και αυτό σε καμιά ογδονταριά δόσεις! Το υπόλοιπο 80/100 θα του ΧΑΡΙΣΤΕΙ!! ΠΑΠΑΛΑ, ΤΕΛΟΣ, ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ!!!
    Τον ρώτησε μάλιστα και ο Καμπουράκης, ΟΛΟΙ? ΝΑΙ ΟΛΟΙ! Και ακόμη το εξής, αν για παράδειγμα ο Οικονομέας που ήταν δίπλα του, ( και που εγώ φαντάζομαι θα παίρνει ένα εξαιρετικό μισθό) χρωστά δυο χιλιάδες ευρώ θα υπαχθεί και αυτός στην σεισάχθεια, του απάντησε ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ κι ούτε που κοκκίνισε, και γιατί να κοκκινίσει αφού μερικοί μερικοί το γλείψιμο το έχουν κάνει επιστήμη…
    Δηλαδή αν αυτό πρόκειται να ισχύσει εάν και πότε για το ΚΑΛΟ ΜΟΥ, να σταματήσω από τώρα να πληρώνω τους φόρους μου, τις εργοδοτικές μου εισφορές, τον ΦΠΑ μου, τον ΕΝΦΙΑ μου, και εν γένει κάθε είδους υποχρέωση μου στο Ελληνικό Δημόσιο περιμένοντας να γίνουν εκλογές, να ψηφήσω τον ΣΥΡΙΖΑ να μου διαγράψει το 80/100 και να μου ρυθμίσει το υπόλοιπο 20/100 σε ογδόντα και βάλε δόσεις και στο μεταξύ όπως λέει και ο σοφός λαός μας ή ο γάιδαρος ψοφά ή το σαμάρι σπα…..
    Και μαζί με εμένα του τίμιου φορολογούμενου, έως τώρα, να διαγράψει και εκείνου που δεν εκπλήρωνε τις φορολογικές του υποχρεώσεις είτε επειδή ήταν κατά συνείδηση φοροκλέφτης-φοροφυγάς, εκείνου που τον πιάσανε με λαθραία και του ρίξανε ένα τσουχτερό πρόστιμο, εκείνου που τον πιάσανε να μην κόβει αποδείξεις και του ρίξανε και εκείνου ένα τσουχτερό πρόστιμο και γενικά ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ και που με δείχνανε και με δείχνουνε με το δάχτυλο και κουνώντας το κεφάλι με νόημα λέγανε, ΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ….
    Και βεβαίως έχω πέσει από τα σύννεφα, γιατί τέτοια ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ …..Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
    Δηλαδή εγώ ο τίμιος φορολογούμενος ΙΣΟΣ ΜΕ όλο το φοροκλεφταριό αυτούς που με τις συμπεριφορές τους στείλανε την πατρίδα μου στο διάολο, που εξ αιτίας τους έχουμε 1.300.000 άνεργους, που εξ αιτίας τους έχουμε τέσσερεις χιλιάδες αυτοκτονήσαντες, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε την Υγεία που μας αξίζει, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε την Παιδία που μας αξίζει, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε τις συντάξεις που μας αξίζουν, που εξ αιτίας τους έχουμε την τρομερή υπογεννητικότητα σαν Έλληνες γιατί όταν σου λείπουν δραματικά τα παραπάνω πως να επιθυμείς ένα στόμα ακόμη στο σπίτι σου..
    Και ποιος αμφιβάλει ότι αν όλο αυτό το ξετσίπωτο φοροκλεφταριό πλήρωνε τους φόρους του και όλα αυτά τα δεινά δεν θα υπήρχαν, αλλά και θα ήμασταν μια χώρα που εξ αιτίας και της γεωγραφικής της θέσης θα ήταν ζηλευτή από όλους?
    Αλλά μαζί με αυτούς πότε οι πολιτικοί μας από την μια άκρη έως την άλλη καθίσανε μονιασμένοι σαν πατριώτες Έλληνες να βγάλουν ένα φορολογικό σύστημα που να είναι από όλους σεβαστό και να μην περιμένει ο κάθε φοροκλέφτης τον δικό του να καθαρίσει για πάρτη του?
    Αλλά και η Αθλιότατη ΓΣΕΕ και κάθε άλλο Αθλιότατο εργατικό σωματείο ένεκα των ηγεσιών τους, που τάχα μου ωρύονται για το δίκιο των εργαζομένων, πότε κάνανε μια απεργία με μόνο στόχο την ανάδειξη της φοροκλοπής-φοροδιαφυγής και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι από το αληταριό των φοροκλεφτών-φοροφυγάδων ή μήπως τους εργαζόμενους δεν τους έθιγε η μη απόδοση κάθε είδους φόρου?
    Ποτέ! Γιατί όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν…..
    ( γιατί συνδικαλιστής δεν γίνεσαι για να δώσεις αλλά για να πάρεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

    Είμαι ηλίθιος που πλήρωνα τους φόρους μου!!!! Ναι είμαι ηλίθιος……κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ……
    Το ότι είμαι ηλίθιος και πλήρωνα είτε επειδή ανήκω σε αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, είτε επειδή μπορούσα και το έκανα έχοντας και την πίστη ότι έτσι πρέπει να κάνω σαν πολίτης που έχει τις στοιχειώδεις απαιτήσεις από το κράτος του, το διαπίστωσα το πρωί 17 Σεπτεμβρίου 2014 ακούγοντας στο MEGA τον κύριο Μητρόπουλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει τον αρχηγό του κύριο Τσίπρα, στο ότι με την λεγόμενη σεισάχθεια που θα εφαρμόσουν αν ποτέ γίνουν εξουσία ο κάθε είδους οφειλέτης του Δημοσίου θα πληρώσει μόνο το 20/100 των οφειλών του και αυτό σε καμιά ογδονταριά δόσεις! Το υπόλοιπο 80/100 θα του ΧΑΡΙΣΤΕΙ!! ΠΑΠΑΛΑ, ΤΕΛΟΣ, ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ!!!
    Τον ρώτησε μάλιστα και ο Καμπουράκης, ΟΛΟΙ? ΝΑΙ ΟΛΟΙ! Και ακόμη το εξής, αν για παράδειγμα ο Οικονομέας που ήταν δίπλα του, ( και που εγώ φαντάζομαι θα παίρνει ένα εξαιρετικό μισθό) χρωστά δυο χιλιάδες ευρώ θα υπαχθεί και αυτός στην σεισάχθεια, του απάντησε ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ κι ούτε που κοκκίνισε, και γιατί να κοκκινίσει αφού μερικοί μερικοί το γλείψιμο το έχουν κάνει επιστήμη…
    Δηλαδή αν αυτό πρόκειται να ισχύσει εάν και πότε για το ΚΑΛΟ ΜΟΥ, να σταματήσω από τώρα να πληρώνω τους φόρους μου, τις εργοδοτικές μου εισφορές, τον ΦΠΑ μου, τον ΕΝΦΙΑ μου, και εν γένει κάθε είδους υποχρέωση μου στο Ελληνικό Δημόσιο περιμένοντας να γίνουν εκλογές, να ψηφήσω τον ΣΥΡΙΖΑ να μου διαγράψει το 80/100 και να μου ρυθμίσει το υπόλοιπο 20/100 σε ογδόντα και βάλε δόσεις και στο μεταξύ όπως λέει και ο σοφός λαός μας ή ο γάιδαρος ψοφά ή το σαμάρι σπα…..
    Και μαζί με εμένα του τίμιου φορολογούμενου, έως τώρα, να διαγράψει και εκείνου που δεν εκπλήρωνε τις φορολογικές του υποχρεώσεις είτε επειδή ήταν κατά συνείδηση φοροκλέφτης-φοροφυγάς, εκείνου που τον πιάσανε με λαθραία και του ρίξανε ένα τσουχτερό πρόστιμο, εκείνου που τον πιάσανε να μην κόβει αποδείξεις και του ρίξανε και εκείνου ένα τσουχτερό πρόστιμο και γενικά ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ και που με δείχνανε και με δείχνουνε με το δάχτυλο και κουνώντας το κεφάλι με νόημα λέγανε, ΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ….
    Και βεβαίως έχω πέσει από τα σύννεφα, γιατί τέτοια ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ …..Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
    Δηλαδή εγώ ο τίμιος φορολογούμενος ΙΣΟΣ ΜΕ όλο το φοροκλεφταριό αυτούς που με τις συμπεριφορές τους στείλανε την πατρίδα μου στο διάολο, που εξ αιτίας τους έχουμε 1.300.000 άνεργους, που εξ αιτίας τους έχουμε τέσσερεις χιλιάδες αυτοκτονήσαντες, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε την Υγεία που μας αξίζει, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε την Παιδία που μας αξίζει, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε τις συντάξεις που μας αξίζουν, που εξ αιτίας τους έχουμε την τρομερή υπογεννητικότητα σαν Έλληνες γιατί όταν σου λείπουν δραματικά τα παραπάνω πως να επιθυμείς ένα στόμα ακόμη στο σπίτι σου..
    Και ποιος αμφιβάλει ότι αν όλο αυτό το ξετσίπωτο φοροκλεφταριό πλήρωνε τους φόρους του και όλα αυτά τα δεινά δεν θα υπήρχαν, αλλά και θα ήμασταν μια χώρα που εξ αιτίας και της γεωγραφικής της θέσης θα ήταν ζηλευτή από όλους?
    Αλλά μαζί με αυτούς πότε οι πολιτικοί μας από την μια άκρη έως την άλλη καθίσανε μονιασμένοι σαν πατριώτες Έλληνες να βγάλουν ένα φορολογικό σύστημα που να είναι από όλους σεβαστό και να μην περιμένει ο κάθε φοροκλέφτης τον δικό του να καθαρίσει για πάρτη του?
    Αλλά και η Αθλιότατη ΓΣΕΕ και κάθε άλλο Αθλιότατο εργατικό σωματείο ένεκα των ηγεσιών τους, που τάχα μου ωρύονται για το δίκιο των εργαζομένων, πότε κάνανε μια απεργία με μόνο στόχο την ανάδειξη της φοροκλοπής-φοροδιαφυγής και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι από το αληταριό των φοροκλεφτών-φοροφυγάδων ή μήπως τους εργαζόμενους δεν τους έθιγε η μη απόδοση κάθε είδους φόρου?
    Ποτέ! Γιατί όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν…..
    ( γιατί συνδικαλιστής δεν γίνεσαι για να δώσεις αλλά για να πάρεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση