GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κηφισίας στο Δήμαρχο Αμαρουσίου

Τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου για τη νέα Δημαρ...



Τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου για τη νέα Δημαρχιακή θητεία δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο κ.κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τον κο Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, προκειμένου να του απευθύνει τις εγκάρδιες ευχές του για κάθε επιτυχία στο έργο και στην επίτευξη των στόχων του και την επόμενη πενταετία για την ευημερία των πολιτών και τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε κοινή βούληση να συνεχισθεί η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στους Ιερούς Ναούς της πόλης του Αμαρουσίου και την προσπάθεια που θα αναληφθεί για την επίλυση των εκκρεμοτήτων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για την επίσκεψη και τις θερμές ευχές του, με τη διαβεβαίωση ότι η δημιουργική προσπάθεια απέναντι στις προκλήσεις της εποχής θα συνεχισθεί επ’ ωφελεία όλων των πολιτών.

1 σχόλιο

  1. Οι κωλοπαπάδες να ασχοληθούν με τα μαγαζάκια τους και τη γεροντοπελατία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση