GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγιασμός Σχολείων και Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καλλιθέα Πεντέλης

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014  θα γίνει ο Αγιασμός και η τελετή θεμελίωσης του νέου σχολικού συγκροτήματος στην Πεντέλη. Πρό...



Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014  θα γίνει ο Αγιασμός και η τελετή θεμελίωσης του νέου σχολικού συγκροτήματος στην Πεντέλη.
Πρόκειται για το πρώτο έργο ΣΔΙΤ για σχολικά κτίρια. Σε ένα χώρο 13,5 στρεμμάτων στην Καλλιθέα Πεντέλης (122 Οικοδομικό τετράγωνο, επί των οδών Ήρας-Ιάσονος-Αθηνάς) θα κατασκευαστούν δυο σχολικές μονάδες (το 2ο Δημοτικό, το 2ο Νηπιαγωγείο) και ένα κλειστό γυμναστήριο.

Η έκταση διατέθηκε στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων πριν από δεκαπέντε χρόνια από τον τότε κοινοτάρχη Πεντέλης και νυν Δήμαρχο του καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Η σημαντική αυτή ημέρα για το Δήμο, δεν αποτελεί μόνο δικαίωση για τους πολυετείς αγώνες του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη. Αποτελεί την οριστική λύση στις αυξημένες ανάγκες για σχολικές αίθουσες και αθλητικούς χώρους που παρουσιάστηκαν στο Δήμο Πεντέλης μετά την Καλλικρατική συγκρότησή του και καταδεικνύει την αναγκαιότητα μακρόπνοων σχεδιασμών από τις τοπικές μας διοικήσεις και όχι μόνο.

Διεύθυνση: Ιάσονος και Ήρας (εργοτάξιο) περιοχή Καλλιθέας, Δημοτική Ενότητα

Πεντέλης.
Ημέρα: Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση