GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ενενήντα δύο χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων...




Ενενήντα δύο χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (Ο.Π.Σ.Ε), διοργάνωσαν...
φέτος σειρά εκδηλώσεων σε ανάμνηση της 14ης Σεπτεμβρίου, «Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος».

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθήνας κ. Ερμίνα Κυπριανίδου εκπροσώπησε τη νέα Περιφερειακή Αρχή τόσο στην ημερίδα της Ο.Π.Σ.Ε., που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Τιτάνια το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, όσο και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, κατά την επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, κλείνοντας τις εκδηλώσεις με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

1 σχόλιο

  1. Εμπρός να φαμ ντε λα πατρί!

    Εμάς δεν μας νοιάζει αν υπάρχουν δεκατρείς εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι συμπατριώτες μας.
    Εμάς δεν μας νοιάζει αν τρεις τέσσερεις χιλιάδες συμπατριώτες μας αυτοκτόνησαν από απελπισία γιατί τα οικονομικά τους πήγανε κατά διαόλου, και στο σπίτι τους το ψωμί το λένε ψωμάκι.
    Εμάς δεν μας νοιάζει για τα ορφανά που άφησαν πίσω τους καθώς και για τις γυναίκες τους ή τους γονιούς τους, παρένθεση, ( ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ?) ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. Και δεν είναι ρατσισμός είναι η αλήθεια……..
    Εμάς δεν μας νοιάζει από ποιες πλάτες θα βγούνε αυτά που ζητάμε από το κράτος, δηλαδή αυτά που μας έκοψε από τον μισθό μας κάνοντας αυτό που έκανε σε όλους τους συμπατριώτες μας.
    Εμάς δεν μας νοιάζει αν το κράτος μας με σκυμμένη την κεφαλή θα πάρει και άλλα δανεικά για να μας ικανοποιήσει.
    Εμάς μας νοιάζει η προσωπική μας βόλεψη που την ονομάσαμε αξιοπρέπεια μας, εμάς που έχουμε την δουλειά μας βρέξει λιάσει μας νοιάζει να περνούμε καλά, να μην στερούμαστε μόνο τα αναγκαία προς το ζην αλλά και τα περιττά, εμάς μας νοιάζει να μπορούμε να πηγαίνουμε τις διακοπές μας όπως τον παλιό καλό καιρό,
    Εμάς μας νοιάζει τα παιδιά μας να μπορούν να έχουν κινητό τελευταίας τεχνολογίας, η σύζυγος μας να μπορεί να πηγαίνει στα SPA να φτιάχνει το κορμάκι της, και εμείς να μπορούμε να αλλάζουμε αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια.
    Γι’ αυτό και πάμε στα δικαστήρια και μας δικαιώνουν βλέποντας τον πόνο μας, γιατί δεν γίνετε, είναι οφθαλμοφανές ένας μόνιμος δημόσιος υπάλληλος όπως Εμείς να στερείτε τα παραπάνω, δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε η κοινωνία, και τον τελευταίο άνεργο να ρωτήσετε αυτό θα σας πει, ακόμη και αυτόν που έχει βάλει την θηλιά στο λαιμό του και ετοιμάζετε να κλωτσήσει το σκαμνί που πατάει αυτό θα σας πει, και τον πατέρα που ψάχνει για δανεικά για να πάει φαί στο σπίτι του αυτό θα σας πει, έχουμε την έγκριση ολόκληρης της κοινωνίας, και το εικοσάχρονο παλικάρι που είναι σκυμμένο στον σκουπιδοτενεκέ αυτό θα σας πει, δεν μας θέλουν οι συμπατριώτες μας στριμωγμένους οικονομικά, μας θέλουν περήφανους, μας θέλουν τσαμπουκάδες, μας θέλουν να ξοδεύουμε, να έχουμε τον παχουλό λογαριασμό μας στην τράπεζα, άνθρωποι είμαστε μπορεί να πάθουμε και κάτι…. Και τότε ποιος θα μας κοιτάξει? Οι λιμασμένοι και οι κακομοίρηδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση