GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παλεύει για Κρίστιαν ο ΠΑΟΚ

Το δικαίωμά του να διαπραγματευτεί με ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Μάιο επιχειρεί να... εκμεταλλευτεί ο Π...



Το δικαίωμά του να διαπραγματευτεί με ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Μάιο επιχειρεί να... εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Κριστιάν Μπαρόνι, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αξιώνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι Θεσσαλινικείς φέρονται να προσφέρουν από 800.000 ευρώ μέχρι 1 εκατ. ευρώ στον παίκτη.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες που έχουν δικαίωμα μεταγραφών πέρα από την 1η Σεπτεμβρίου και ίσως αυτό παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Καραγκούνης – που και εκείνος είναι ελεύθερος – δεν φαίνεται πως βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» στόχαστρο.

Τέλος, στις 10 το πρωί αναμένεται ο Ιάκωβος Αγγελίδης να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Κύπριος παράγοντας θα μιλήσει «για τα σχέδια του συλλόγου, το πλάνο της ομάδας για τη σεζόν 2014-15, τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ υπό τις οδηγίες του, αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση