GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ το παλάτι του Μπάκινγχαμ: Δραματικές ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι...

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το παλάτι του Μπάκινγχαμ, εδώ και λίγες ώρες, τις εξελίξεις στην υγεία του ακολούθου του πρίγκιπα Χάρι...



Σοκαρισμένο παρακολουθεί το παλάτι του Μπάκινγχαμ, εδώ και λίγες ώρες, τις εξελίξεις στην υγεία του ακολούθου του πρίγκιπα Χάρι μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την ώρα που αυτοκινητοπομπή οδηγούσε τον τέταρτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το Invictus Games στο οποίο συμμετέχουν αθλητές με ειδικές ανάγκες.
Ο πρίγκιπας επέβαινε σε ένα Range Rover το οποίο ακολουθούσαν αυτοκίνητα αλλά και μηχανές της αστυνομίας. Ξαφνικά και ενώ όλα έβαιναν καλώς, αλλά και χωρίς κανείς να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, αστυνομικός ακόλουθος στην αυτοκινητοπομπή βρέθηκε με το κεφάλι στην άσφαλτο, ύστερα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με ένα Toyota Prius.

Η συντριβή έγινε ακριβώς έξω από τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου στο κέντρο της πόλης. Μετά την σύγκρουση, η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει για να βγάλει από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μία άμορφη μάζα τον οδηγό του, ενώ ο ακόλουθος του πρίγκιπα εκσφενδονίστηκε τουλάχιστον τριάντα μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος.
Άνθρωποι του παλατιού ανησύχησαν μήπως επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα και γι” αυτό αμέσως μετά τη σύγκρουση, οι υπόλοιποι ακόλουθοι του πρίγκιπα Χάρι ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν από το σημείο. Αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων είπαν ότι την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά ο πρίγκιπας Χάρι κάλυψε με τα χέρια του το κεφάλι του επειδή θορυβήθηκε ιδιαίτερα. Όταν έγινε το ατύχημα ο ίδιος επέμενε να σταματήσει για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί και να βρεθεί κοντά στον ακόλουθό του ο οποίος κείτονταν στην άσφαλτο, όμως οι άντρες ασφαλείας του το απαγόρεψαν ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα έφτανε ασφαλής στην εκδήλωση όπου επρόκειτο να παρευρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση