GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Του έκλεψαν τα ζώα για το γλέντι που ετοίμαζε!

Είχε κάνει τάμα να χτίσει ένα μικρό εκκλησάκι στην περιοχή όπου κατοικεί ένας κάτοικος της Μεσαράς Ηρακλείου και, μετά από αρκετά χρ...


Είχε κάνει τάμα να χτίσει ένα μικρό εκκλησάκι στην περιοχή όπου κατοικεί ένας κάτοικος της Μεσαράς Ηρακλείου και, μετά από αρκετά χρόνια και προσπάθειες, κατάφερε να το εκπληρώσει. Σχεδίαζε, μάλιστα, να γιορτάσει τα θυρανοίξια μαζί με συγγενείς και φίλους.
Για το γλέντι που σκόπευε να κάνει στο προαύλιο χώρο του μικρού ξωκλησιού, είχε αγοράσει αρκετά αρνιά και κατσίκια που θα αποτελούσαν το «κύριο πιάτο». Λογάριασε, όμως, χωρίς τους… ζωοκλέφτες που λυμαίνονται τα κοπάδια της περιοχής και κατάφεραν να τρυπώσουν στο μαντρί και να του τα πάρουν όλα!
Ο άτυχος άνδρας κατήγγειλε τη ζωοκλοπή στην Αστυνομία που προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες και τα κλεμμένα ζώα. Μπροστά στον κίνδυνο να μην πραγματοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει για τον εορτασμό της έναρξης λειτουργίας του ναού, πάντως, αναγκάστηκε να ξοδέψει και άλλο ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει άλλα πρόβατα, τα οποία τώρα φυλάει… σαν τα μάτια του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση