GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάτα μας! Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ πήρε δεξί του χέρι υποψήφια βουλευτή της ΝΔ...

Laskarina Gerasimou Τελικά δεν ήταν κουτσομπολιά. Το διασταύρωσα. Πράγματι ο περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Αλέξανδρος Γαλιατσάτος, που...

Laskarina Gerasimou

Τελικά δεν ήταν κουτσομπολιά. Το διασταύρωσα. Πράγματι ο περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Αλέξανδρος Γαλιατσάτος, που εξελέγη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε κοντά του στο ιδιαίτερο γραφείο του την πρώην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. κ. Αλίκη Λούβρου. Υποθέτω την περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

7 σχόλια

  1. ΒΓΆΛΕ ΈΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΣΤΑ ΦΆΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ


    ΒΓΆΛΕ ΈΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΣΤΑ ΦΆΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ


    ΒΓΆΛΕ ΈΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΘΑ ΤΑ ΦΆΕΙ Η ΔΗΜΑΡ

    ΈΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΑ 100 ΕΥΡΏ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΈΦΑΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΌΜΕΝΑ ΚΑΙ ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ..

    ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΌΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΎΤΕ ΕΥΡΏQ ΠΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΗΣ ΈΞΩ ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γιατι γαμιολες θα ψηφισω ξανα Χρυση Αυγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς: 24 Σεπ 2014 - 12:01:00 π.μ. Όχι ότι είσαι φασίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ τι διασταύρωσες και που ..... αλλα διασταυρωσε και το ονομα του Περιφερειάρχη .....τον λένε ΘΟΔΩΡΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΟΔΩΡΟΣ !!!!! τι διασταύρωση έκανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμαρικό antinews.gr: Σήψη και παρακμή στην κυβέρνηση - Μυρίζει φορμόλη το πτώμα

    “Σφοδρή κριτική από την ακραιφνή σαμαρική ιστοσελίδα”


    Όταν οι πιο συνεπείς υποστηρικτές της κυβέρνησης και προσωπικά του ετοιμόρροπου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, φθάνουν στο σημείο να διαπιστώνουν και να καθιστούν δηλωτική την εντύπωσή τους περί "σήψης και παρακμής στην κυβέρνηση", τότε είναι βέβαιο ότι η αντίστροφη μέτρηση για το υποτελές και ξενόδουλο γκρουπούσκουλο που κυβερνά τη χώρα έχει ξεκινήσει.

    Ο λόγος έχει να κάνει με το σαμαρικό antinews.gr το οποίο ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον πρώην υπουργό, τηλεβιβλιοπώλη - βουλευτή, Άδωνι Γεωργιάδη για τις τελευταίες επικίνδυνες δηλώσεις του. Το antinews.gr ασκεί σφοδρή κριτική στην επικίνδυνη κινδυνολογία στελεχών της Νέας Δημοκρατία, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην παραίτηση - ΒΟΜΒΑ του Έλληνα Πρέσβη στο Βερολίνο και φυσικά στο αλαλούμ που επικρατεί στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για αλαζονεία.

    Στο άρθρο του με τίτλο "Σημάδια παρακμής" το antinews.gr γράφει μεταξύ άλλων:

    ...η νέα Δημοκρατία αποφάσισε και πάλι να αυτοκτονήσει. Σημάδια βαρεμάρας, σήψης, αλαζονείας ή μήπως κάποιοι αποφάσισαν να διαλύσουν την κυβέρνηση πριν την ώρα της; Ποιος ιθύνων επικοινωνιακός τους έδωσε εντολή για να εξελιχθεί σε σήριαλ η υπόθεση με τη φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία; Ο πρωθυπουργός είπε κάτι στη Βουλή σε κατ' ιδίαν συνάντηση με βουλευτές και κάποιοι αποφάσισαν να γίνουν βασιλικότεροι του Βασιλέως. Και τελικά εξευτελίστηκαν. Ποιος είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη, που έτσι κι αλλιώς άμα τον αφήνουν να ανοίξει το στόμα του γίνεται επικίνδυνος, ότι πρέπει να τραβήξει τόσο το σχοινί; Τη μια είπε ότι ο Βαρεμένος θα του πάρει λεφτά κι αυτός θα τα βγάλει έξω, την άλλη είπε ότι δεν θα μείνει φράγκο στα γκισέ αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί και μόλις κατάλαβε την γκάφα του, τα μάζεψε. «Δεν εννοούσα αυτό, παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου, ήμουν ωμός και υπερβολικός αλλά πέρασα το μήνυμά μου» και άλλα τέτοια.

    Και συνεχίζει το σαμαρικό antinews.gr:

    Αλλά να δούμε το θέμα επί της ουσίας: Τη στιγμή που η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κινδυνολογεί και κατασυκοφαντεί τη χώρα, κυβερνητικά στελέχη έκανα ακριβώς το ίδιο. Και ξαναέφεραν το θέμα στο προσκήνιο λες και είναι η Ελλάδα του 2012 που κρύβαμε λεφτά στο μαξιλάρι μην τύχει και ξυπνήσουμε με κλειστές τις τράπεζες. Για τόσο σοβαρά θέματα δεν παίζουν, δεν το έχουν καταλάβει αυτό στη Νέα Δημοκρατία; Μόλις του τράβηξαν τα αυτιά του Άδωνι από το Μαξίμου και από την Τράπεζα της Ελλάδας, κατάλαβε τι είπε; Αφήστε που θα μπορούσε να παρέμβει η δικαιοσύνη γιατί πρόκειται περί αδικήματος.

    Και καταλήγει:

    ...προσοχή παιδιά στην κυβέρνηση. Έχει αρχίσει και μυρίζει... φορμόλη το πτώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  7. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση