GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Αβραμόπουλου για την απώλεια του Θεόδωρου Σπυρόπουλου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πληροφορούμενος στις Βρυξέλλες την είδηση της απώλειας του επιφανούς ομογενή Θε...



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πληροφορούμενος στις Βρυξέλλες την είδηση της απώλειας του επιφανούς ομογενή Θεόδωρου Σπυρόπουλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Θεόδωρου Σπυρόπουλου.

Ενός σπουδαίου ανθρώπου και σημαντικού Έλληνα που με τον ακέραιο χαρακτήρα του, τον δυναμισμό και την ακαταπόνητη εργατικότητά του επάξια κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των μεγάλων πατριωτών της Ομογένειας.

Με την μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του και την πάντα φιλότιμη εθνική του προσφορά, αγαπήθηκε από τους συμπατριώτες μας και τιμήθηκε από την Ελλάδα την οποία λάτρευε και με πάθος υπηρετούσε.

Το έργο και η προσφορά του ως παρακαταθήκη θα εμπνέει και θα παρακινεί πολλούς νέους συμπατριώτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Στην Ομογένεια που τον αποχαιρετά με αναγνώριση, αγάπη και σεβασμό και στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση