GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία - «βόμβα»: Ποιος είναι ο υπουργός με το πλαστό πτυχίο;

Σε συνέντευξη στον Βήμα FM, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος καταγγέλλοντας ότι υπάρχει υπουργός με πλαστό πτυχίο! «Σύ...

Σε συνέντευξη στον Βήμα FM, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος καταγγέλλοντας ότι υπάρχει υπουργός με πλαστό πτυχίο!
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε εμείς, υπάρχει μέλος του υπουργικού συμβουλίου (με πλαστό πτυχίο). Έχει συζητηθεί όταν εμείς ήμασταν στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Έλεγαν ότι υπάρχει κομματικό, τότε, στέλεχος, το οποίο δεν έχει αποκτήσει το πτυχίο που φέρει… Δεν μπορώ να το πω ποιος είναι. Εννοείται ότι δεν μπορώ. Απ’ ό,τι μας ενημέρωναν τότε στελέχη – και δεν θέλω να πω ποια, αν είναι του συνδικαλιστικού, των γυναικών, των επιστημόνων ή των μηχανικών… Δεν πίναμε καφέ και μας το έλεγαν, αλλά υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπαλασόπουλος και πρόσθεσε:
«Δεν το είχαμε εξακριβώσει, αλλά στις συζητήσεις που γίνονταν στα κομματικά όργανα τότε, υπήρχε καταγγελία από διάφορα στελέχη του συγκεκριμένου κομματικού χώρου που έλεγαν “φτάνει πια μ’ αυτές τις καταστάσεις”. Εγώ είπα πολύ καλά κάτι, στο πλαίσιο όλων αυτών που το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα θέλουν να συκοφαντήσουν και να απαξιώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους και αν θέλουν να κάνουν κάθαρση, μπορεί π.χ. αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός να πει “φέρτε μου όλοι εσείς τα πτυχία σας να κάνουμε έναν έλεγχο”. Πρώτα ξεκινά η κάθαρση από τα του οίκου μας… Καθένας που θεωρεί ότι φωτογραφίζεται ή θίγεται μπορεί να βγει… Στο πλαίσιο των κομματικών διαδικασιών, επαναλαμβάνω, γινόταν πολύ μεγάλη κουβέντα. Αλλά τα κουκουλώναμε!»
Ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν έχει εξακριβώσει την καταγγελία λέγοντας: «Όχι (δεν έχω εξακριβώσει την καταγγελία). Το έχω διαπιστώσει μέσα από τις συζητήσεις ότι γινόταν έντονη κουβέντα. Αν είχα στοιχείο στα χέρια μου, θα το είχα βγάλει ότι κάποιος δεν σπούδασε εκείνη την περίοδο και δεν είχε πτυχίο. Θα πήγαινα στον εισαγγελέα. Δεν έχω, όμως, στοιχεία. Αν είχα, θα είχα πάει».

4 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
    ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαλασοπουλε, αν δεν πεις όνομα, είσαι συκοφαντης, το λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΛΑΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνο το κριαρι τον γιαμπατζολα που τον κρύψατε, μήπως ήταν ο ένας από τους δύο που χαμουρευονταν στο παγκρατι με τον αλβανο και μετά τους μπουγελωσαν; απάντηση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση