GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο… ταχυδρόμος του Καραμανλή

Τον… ταχυδρόμο του Κώστα Καραμανλή επέλεξε να κάνει, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Νικήτας Κακλαμάνης. “O Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται...


Τον… ταχυδρόμο του Κώστα Καραμανλή επέλεξε να κάνει, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Νικήτας Κακλαμάνης. “O Κώστας Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, ισχυρίστηκε ο τέως υπουργός, λέγοντας μάλιστα ότι έχει εξουσιοδότηση από τον πρώην πρωθυπουργό για να το πει δημοσίως.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα είπε: «Πριν τον Δεκαπενταύγουστο, συναντήθηκα με τον Κώστα Καραμανλή και για το θέμα το συγκεκριμένο μου είπε πως αν ερωτηθείς, σου λέω να απαντήσεις πως εγώ ο ίδιος λέω πως αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει, ούτε καν να το συζητάμε. Δεν υφίσταται σαν σενάριο». Χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να αμφισβητήσουμε τον κ. Κακλαμάνη, πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε πως αρκετά είναι τα στελέχη της κεντροδεξιάς που κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι “μεταφέρουν απόψεις” του Κώστα Καραμανλή. Και κρατήστε το ισχυρίζονται, γιατί αν ήθελε να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός ή όταν αποφασίσει να το κάνει, είναι βέβαιο πως θα το κάνει χωρίς… ταχυδρόμους. Κι αυτό το λένε όσοι πραγματικά μιλάνε με τον Κώστα Καραμανλή.
http://www.kentrinews.gr/?p=9930

1 σχόλιο

  1. Μέχρι σήμερα εμείς τον Νικήτα τον γνωρίζουμε ως προσκυνημένο Ντορό-κοπρό-σκυλο,τωρα μας παρουσιαζεται σαν φερέφωνο του κουρασμένου επίγονου.

    Γέλωτες και γενική θυμηδία αποτελούν τα πισωγυρίσματα και οι κωλοτουμπες του Κακλαμανουλη.

    Ο Νικήτας δεν καταλαβαίνει ότι η Ανοιξιάτικη Νου-Δουλα, δίνει καθημερινά μάχη να απαλλαγεί από τα "Βαρίδια"...και τους φούστιδες.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του ερμαφρόδιτου υποτακτικού της Ντορό –φαύλο-κρατίας, στην πολιτική σκηνή είναι ντροπή για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Οι αρχαίοι Αθηναίοι εφευρέτες, αρχιτέκτονες και δημιουργοί της Δημοκρατίας, του Παρθενώνα και του κλέους της Ελλάδος,στερούσαν το δικαίωμα από έναν κίναιδο να καταλάβει οποιοιδήποτε σημαντικό η ασήμαντο δημόσιο αξίωμα.

    Οι αρχαίοι Έλληνες, για να ισχυροποιήσουν τη Δημοκρατία, κρατούσαν σε “απόσταση” τους ομοφυλόφιλους από τα πόστα της.

    Οι ιμπεριαλιστές, έχοντας ακριβώς τα αντίθετα συμφέροντα, είναι προφανές ότι τους συμφέρει να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα πράγματα.
    Διότι γνώριζουν ότι οι κίναιδοι είναι επιρρεπείς λόγο του αχαλίνωτου πάθους των, στον εκβιασμό ,ορεξάτοι στην διαφθορά και πρόθυμοι στην κατάληψη της κάθε εξουσίας,για κατάχρηση του δημοσίου χρήματος, προς εξυπηρέτηση του πανάκριβου πάθους των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση