GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σοκ» και πάλι με Ρόσι

Η γκαντεμιά του Τζουσέπε Ρόσι δεν έχει σταματημό. Ο ιταλός επιθετικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση για το γόνατο του, το οποίο έχει ταλαι...


Η γκαντεμιά του Τζουσέπε Ρόσι δεν έχει σταματημό. Ο ιταλός επιθετικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση για το γόνατο του, το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί και από παλιότερους τραυματισμούς.
Τόσο κατά της διάρκειας της καριέρας του στην Βιγιαρεάλ όσο και στην Φιορεντίνα, στην οποία αγωνίζεται τώρα, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο σημείο. Η τελευταία περίπτωση, μάλιστα, είναι πολύ πρόσφατη, δηλαδή στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν.
Βέβαια, υπάρχει και κάποιος τον οποίο θα ωφελήσει η σημαντική απώλεια της Φιορεντίνα. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον ΠΑΟΚ, που θα την αντιμετωπίσει στην φάση των ομίλων του Champions League.
Αν και υπάρχει ο Μάριο Γκόμεζ στον οποίο μπορούν να στηριχθούν οι «βιόλα», ο διεθνής Ιταλός επιθετικός ήταν ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο είχε στηρίξει πολλά ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση