GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων ΟΑΣΙΣ συμμετέχει στη Δ.Ε.Θ.

Το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων ΟΑΣΙΣ συμμετέχει στην 79η Δ.Ε.Θ. Καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσε...



Το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων ΟΑΣΙΣ συμμετέχει στην 79η Δ.Ε.Θ.
Καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, μέλη και εθελοντές...
της ΟΑΣΙΣ θα βρίσκονται στο περίπτερο 5, για την ενημέρωση των επισκεπτών πάνω σε θέματα εξαρτήσεων.

Το πλούσιο έντυπο, ενημερωτικό υλικό θα είναι στη διάθεση του κοινού ενώ εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα μπορούν να απαντούν σε ερωτήματα των επισκεπτών σχετικά με τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τον τζόγο και το ίντερνετ.

«Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση η ΟΑΣΙΣ είναι παρούσα. Από το 2002 οπότε και την ιδρύσαμε, πρώην εξαρτημένοι και μέλη των οικογενειών μας, αδιάκοπα ενημερώνουμε για τις δράσεις, τα προγράμματα και το έργο του Κέντρου μας. Η συμμετοχή μας στην 79η Δ.Ε.Θ. είναι πολύ σημαντική αφού οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πληροφορίες για την εξάρτηση (κάθε είδους) και φυσικά να ενημερωθούν για αυτή τη μάστιγα. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ζητήσει και έχουν λάβει τη βοήθειά μας, αφού ξέρουμε τη ΛΥΣΗ. Άλλωστε όπως λέμε συχνά: Η αρρώστια θέλει μοναξιά! Η ανάρρωση παρέα!», σημειώνει ο πρόεδρος της ΟΑΣΙΣ και σύμβουλος απεξάρτησης κ. Δαμιανός Δουΐτσης.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΑΣΙΣ

Η ΟΑΣΙΣ είναι κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια και ίντερνετ, που ιδρύθηκε το 2002 με πρωτοβουλία πρώην εξαρτημένων και των οικογενειών τους. Έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Για τη δράση της βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση