GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλο με αστυνομικούς για βενζίνη αξίας… 10 ευρώ!

Οι δυο νεαροί ηλικίας 32 και 28 χρόνων προσπάθησαν να διαφύγουν χωρίς να πληρώσουν το πενιχρό αντίτιμο της βενζίνης, αλλά ο πρατ...

Οι δυο νεαροί ηλικίας 32 και 28 χρόνων προσπάθησαν να διαφύγουν χωρίς να πληρώσουν το πενιχρό αντίτιμο της βενζίνης, αλλά ο πρατηριούχος ειδοποίησε την Αστυνομία και εγκλωβίστηκαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια επαρχιακή οδό. Ωστόσο, δεν ήταν διατεθειμένοι να φορέσουν εύκολα χειροπέδες και επιχείρησαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς, που ωστόσο κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Η αιτία που προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη ήταν ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση η οποία θα γίνει εκτελεστή μετά την προαγωγή του στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Φορτωμένο με μεταλλικούς σωλήνες εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Θήβα έναν 30χρονο και, από την έρευνα που έκαναν, προέκυψε ότι τους είχε κλέψει λίγη ώρα πριν από την αυλή του σπιτιού ενός 49χρονου. Οι κλεμμένοι σωλήνες αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με δικογραφία για κλοπή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση