GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικράτηση των Windows Phone στη Μ.Βρετανία

Πτώση των “επιδόσεων” των BlackBerry καταγράφεται στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι χρήστες smartphone στρέφονται όλο και περισσότερο στο...


Πτώση των “επιδόσεων” των BlackBerry καταγράφεται στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι χρήστες smartphone στρέφονται όλο και περισσότερο στο Windows Phone της Microsoft.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας eMarketer, η BlackBerry έχει ήδη υποστεί σημαντική καθίζηση στις πωλήσεις της στη Βρετανία και μέχρι το τέλος του έτους, τα νούμερα αναμένεται να πέσουν περισσότερο.
Αν και η διαφήμιση των iPhone και το Android σύστημα είναι πρώτα στις προτιμήσεις των χρηστών, κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά και το Windows Phone.
Εν τω μεταξύ, στα στοιχεία που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα αναφέρεται ακόμη, ότι μέχρι το τέλος του 2018, το 70% του συνολικού πληθυσμού θα διαθέτει και θα χρησιμοποιεί smartphone.
Πηγή: Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση