GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαίρει την Γερμανίδα ακτιβίστρια, Sarah Luzia Hassel-Reusing

Η Δημοκρατική Πατριωτική κίνηση Χανιών, κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής, συγχαίρει την Γερμανίδα ακτιβίστρια Sarah Lu...



Η Δημοκρατική Πατριωτική κίνηση Χανιών, κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής, συγχαίρει την Γερμανίδα ακτιβίστρια Sarah Luzia Hassel-Reusing και συμπαρατάσσεται με τον αγώνα που δίνει, προσφεύγοντας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κινούμενη κατά αγνώστων, με την κατηγορία της πρόκλησης βλάβης από πρόθεση, στην υγεία του Ελληνικού πληθυσμού, από τα μέτρα που ελήφθησαν στα χρόνια των μνημονίων.
Στο αίτημα της η κυρία Sarah Luzia Hassel-Reusing για απονομή δικαιοσύνης εκτός από τα εκατομμύρια των Ελλήνων έχει πολύτιμο συμπαραστάτη και βοηθό στην συλλογή μαρτυρικών καταθέσεων τον πρέσβη επί τιμή κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο.
Η ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων συνδράμοντας αυτή την προσπάθεια καλεί κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα (και όχι μόνο), να επικοινωνήσουν στο email dipakchanion@gmail.com η στο τηλέφωνο 697 836 0394, δίνοντας στοιχεία για συνανθρώπους μας, των οποίων η υγεία επιδεινώθηκε η τους δολοφόνησε η κόλαση των μνημονίων, ώστε να υποχρεωθούν επιτέλους να λογοδοτήσουν οι προσκυνημένοι υπηρέτες τους και η χώρα τούτη και ο λαός της να ανακτήσει την ξεπουλημένη εθνική κυριαρχία και την ευημερία του.
ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση