GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδανικά ροφήματα για αποτοξίνωση & αδυνάτισμα!

Η αποτοξίνωση του οργανισμού με ροφήματα ξεκουράζει το σώμα και βοηθάει τον οργανισμό να απαλλαγεί από τις τοξίνες των μαγειρε...




Η αποτοξίνωση του οργανισμού με ροφήματα ξεκουράζει το σώμα και βοηθάει τον οργανισμό να απαλλαγεί από τις τοξίνες των μαγειρεμένων φαγητών , να ενυδατωθεί και του προσφέρει...
αλκαλικότητα. Σας προτείνουμε γευστικούς και σωστούς συνδυασμούς ροφημάτων για να ξαναχτίσετε το σώμα σας από την αρχή .

Λουΐζα με λεμόνι και κανέλα

Σούπερ ρόφημα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά . Ενισχύει το ανοσοποιητικό λόγω της βιταμίνης C που περιέχει αλλά και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. Έχει θερμογενετική δράση με αποτέλεσμα να δίνει ώθηση στο μεταβολισμού και στη διάσπαση του λίπους. Ένα ρόφημα κατάλληλο για άτομα με υπέρταση, μιας και προκαλεί έντονη διούρηση, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα επίπεδα νατρίου στο σώμα. Ιδανικό και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, χάρη στην ιδιότητα της κανέλας να καθυστερεί το ρυθμό γαστρικής κένωσης, δηλαδή το χρόνο που χρειάζεται η τροφή για να περάσει από το στομάχι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πιο αργή απορρόφηση των σακχάρων της τροφής. Παράλληλα, ερευνητικά δεδομένα καταδεικνύουν μια σημαντική επίδραση της κανέλας στην ευαισθησία των κυττάρων του οργανισμού στην ινσουλίνη, βελτιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο τον γλυκαιμικό έλεγχο.

Κράνμπερι με γιαούρτι

Ένας τέλειος διατροφικός συνδυασμός με ισχυρά φλαβονοειδή και βιταμίνες του συμπλέγματος Β και C. Το γιαούρτι λόγω των προβιοτικών που περιέχει σε συνδυασμό με τα κράνμπερι εμποδίζει την ανάπτυξη συγκεκριμένων βακτηριδίων, ώστε να αποφεύγονται φλεγμονώδεις καταστάσεις ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος , όπως ουρολοιμώξεις , κολίτιδες κ.α.

Πορτοκάλι με μαύρη σοκολάτα

Έχει αντιγηραντική δράση και συναντάται συχνά στην προληπτική ιατρική . Η δράση της οφείλεται λόγω των αντιοξειδωτικών που περιέχει ,κυρίως πολυφαινόλες αλλά και φαινυλαιθυλαμίνη. Παρέχει ένα συνδυασμό βιταμινών και αμινοξέων που βοηθούν στο σχηματισμό σεροτονίνης, η οποία αποτελεί μία ορμόνη που βελτιώνει τη διάθεση και τον κορεσμό. Καυτερή πιπεριά με ελαιόλαδο και δεντρολίβανο. Χρήσιμο ντρέσιγκ για άτομα με ευαίσθητο στομάχι. Λόγω της δραστικής ουσίας καψαϊκίνη και των αντιοξειδωτικών που περιέχει το δεντρολίβανο σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Ε που περιέχει το ελαιόλαδο μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών όπως E. Coli και να σταματήσει το πόνο. Σε πρόσφατες μελέτες έχει βρεθεί ότι μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, της LDL-κακής χοληστερόλης αλλά και τον έλεγχο του βάρους. Συνδυάστε το με πράσινα λαχανικά και άπαχο κρέας.

Τζίντζερ με πράσινο τσάι

Ρόφημα που εντείνει τη διάσπαση λίπους, ώστε να διευκολύνεται η πέψη. Με αυτό το τρόπο μειώνεται η συσσώρευση του λίπους στο σώμα .Η κατανάλωσή του εμποδίζει τη δημιουργία οιδήματος αποβάλλοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό. Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη 2-3 φλ. Ημερησίως.

Με την συνεργασία της Ιωάννας Βασιλακοπούλου, Κλινικής Διαιτολόγου- Διατροφολόγου, ΒSc Επιστημονική Διευθύντρια Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης και Μεταβολικού Ελέγχου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Πάτρας, Ιδρυτικό Μέλος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση