GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συκοφαντίες ότι υπάρχει χλευαστικό τραγούδι για τον Γρηγορόπουλο, λένε Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος

Ως «ψέματα και συκοφαντίες» χαρακτηρίζουν με κοινή δήλωσή τους οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος τα όσα αναφέρονται σε σ...


Ως «ψέματα και συκοφαντίες» χαρακτηρίζουν με κοινή δήλωσή τους οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος τα όσα αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ σύμφωνα με το οποίο στο κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή βρέθηκε ηχητικό ντοκουμέντο με χλευαστικό τραγούδι για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο επτά ημέρες μετά τη δολοφονία του.
Η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη νέα αθλιότητα που διακινούν οι κατ΄επάγγελμα υβριστές μας. Τα ψέματα και οι συκοφαντίες τους ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο και μάλιστα στοχευμένα, τη στιγμή που εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στις τελετές ορκωμοσίας τους.
Μηνύσεις και αγωγές κατατίθενται ήδη σε βάρος των συκοφαντών που αναπαράγουν αυτές τις χυδαιότητες. Έφτασαν στο αισχρό σημείο να εκμεταλλευτούν ακόμα και την μνήμη ενός παιδιού για να εξυπηρετήσουν με ψέματα τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση