GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμβαίνει στην Πρεσβεία του Πακιστάν;

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ Γραφεία Κρατίνου 7, 8ος. Τηλ.2103210016, 6955295322 Να φύγουν τώρα οι εκβιαστές από την Πρεσβεία ...

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Γραφεία Κρατίνου 7, 8ος. Τηλ.2103210016, 6955295322

Να φύγουν τώρα οι εκβιαστές από την Πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην διαμαρτυρία στη πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα, Λουκιανού 6, Κολωνάκι, Δευτέρα 1/9, 11πμ.
Η πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα έχει μετατραπεί σε μαφία που εκβιάζει τους Πακιστανούς μετανάστες και έχει μετατρέψει τις υπηρεσίες της, όπως η ανανέωση των διαβατηρίων και η παροχή άλλων εγγράφων και μεταφράσεων που ζητάμε, σε επιχείρηση με συγκεκριμένο κοστολόγιο! Την διευθύνει μια ομάδα διεφθαρμένων υπαλλήλων που καταληστεύουν τους εργαζομένους μετανάστες αντί να τους εξυπηρετούν όπως είναι υποχρεωμένοι.
Βάζουν μάλιστα σε μαύρη λίστα όσους διαμαρτύρονται με αποτέλεσμα όταν πάνε στο Πακιστάν να μην μπορούν να ανανεώσουν το διαβατήριο τους και να ταλαιπωρούνται μέχρι να βγουν από την λίστα.
Πρόσφατα έβαλαν σε μαύρη λίστα (στις 10/6/2014) τον εκλεγμένο πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Μαλίκ Αμπντούλ Ματζίτ, ο οποίος βρίσκεται τώρα στο Πακιστάν και ταλαιπωρείται για να επιστρέψει ενώ η πολυμελής οικογένεια του βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί όμως τον έβαλαν σε μαύρη λίστα; Διότι στις 3/11/2013 κάλεσε συνέντευξη τύπου για να διαμαρτυρηθεί για την άθλια στάση του 3ου Γραμματέα της Πρεσβείας Σαφκάτ Ουλλά Χαν, ο οποίος δεν σεβάστηκε την σωρό του διαμελισμένου σε ατύχημα με το τρένο Λιακάτ Αλί του Ριασάτ Αλί, ο οποίος σκοτώθηκε στις γραμμές του τρένου. Όταν η σωρός έφτασε στη πρεσβεία για να πάρουν ένα τυπικό γράμμα για την αποστολή της από το Γραφείο Κηδειών, έδιωξαν τον έλληνα υπεύθυνο του Γραφείου «γιατί δεν ήταν από δικό τους Γραφείο Τελετών!!!». Απείλησαν τότε τον Ανσερ Τόπα, συγγενή του νεκρού, ότι θα τον βάλουν σε μαύρη λίστα αν θα συνέχιζε να πιέζει!
Η διαφθορά είναι ατελείωτη. Για την ανανέωση διαβατηρίων επέβαλαν διαδικασία με ορισμό ραντεβού από 6-8 μήνες.
Μπορείς να ανανεώσεις το διαβατήριο για να προλάβεις τις προθεσμίες ανανέωσης της άδειας παραμονής και εργασίας αν πληρώσεις ...με βάση την παρακάτω ταρίφα:
500 ευρώ για να γίνει το ραντεβού σε δύο βδομάδες
300 ευρώ για να γίνει το ραντεβού σε τρείς βδομάδες
800 ευρώ…αύριο το πρωί!
Δεν πάει άλλο. ... Mετέτρεψαν τη πρεσβεία σε μαφιόζικο μαγαζί , που ληστεύει τα χρήματα του κόσμου ο οποίος τα κερδίζει δουλεύοντας σκληρά, πρέπει να φύγουν τώρα. Ζητάμε από την κυβέρνηση του Πακιστάν να διορίσει έντιμους και αξιοπρεπείς διπλωμάτες στη θέση του πρέσβη και του Γραμματέα. Να γίνει έλεγχος για όσους απέσπασαν με εκβιασμό χρήματα για αυτονόητες υπηρεσίες στη Πρεσβεία και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι εκβιαστές.
Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας για να μπει τέλος σε αυτήν την άθλια κατάσταση που προσβάλλει την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια όλων μας.
Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής(chairman) Πακιστανικής Κοινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση