GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Κλωναρίδη και Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός

Οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για συμμετοχή των Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ εξανεμίστηκαν μετά την τελε...


Οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για συμμετοχή των Κλωναρίδη και Κουτρουμπή στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ εξανεμίστηκαν μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ο πρώτος έκανε ξανά θεραπεία, ο δεύτερος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και κατά συνέπεια έμειναν εκτός αποστολής και πλάνων του Γιάννη Αναστασίου.
Αντίθετα, «μέσα» είναι ο ολλανδός Μπούι.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.
Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη και παράλληλα σκορ που θα τους φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πλέι οφ του Europa Leagu και ο Αναστασίου καλείται να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του με βάση τις δεδομένες απουσίες.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσανατολίζεται στο να μετατοπίσει τον Μέντες στο κέντρο της άμυνας, με τον Λαγό να καλύπτει τη θέση του Ολλανδού στα χαφ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση