GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τάνια Ιακωβίδου εξοργίζει (εις διπλούν) με τις ...δηλώσεις της για τη Γενοκτονία

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Προβληματισμό προκαλούν στα σοβαρά στελέχη που υποστηρίζουν, ακόμη και με την υπογραφή τους, την πρωτοβουλία για...


Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Προβληματισμό προκαλούν στα σοβαρά στελέχη που υποστηρίζουν, ακόμη και με την υπογραφή τους, την πρωτοβουλία για σαφή ρύθμιση που θα αναγνωρίζει την Γενοκτονία των Χριστιανών στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο οι ακραίες δηλώσεις και συμπεριφορές ορισμένων και ιδιαίτερα βουλευτών για το θέμα αυτό.
Υπάρχει προβληματισμός διότι όπως λένε υπονομεύεται και αποδυναμώνεται η σοβαρότητα της προσπάθειας ενός θέματος με εθνικές διαστάσεις και το οποίο κινδυνεύει να γραφικοποιηθεί για επικοινωνιακούς λόγους.
Ως παράδειγμα, αναφέρουν τη δήλωση της βουλευτή Τάνιας Ιακωβίδου η οποία ζήτησε τη ...σύλληψη της Μαρίας Ρεπούση (!) επειδή δεν θεωρεί ότι υπήρξε Γενοκτονία Ελλήνων.

Την ίδια ώρα η κ. Ιακωβίδου έκανε μια θεαματική στροφή στη στάση της που σχολιάστηκε επίσης αρνητικά. Ενώ την πρώτη ημέρα δήλωνε ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τη διαβεβαίωση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου για τις τελικές αναφορές που θα υπάρχουν στο νομοσχέδιο, χθες βγήκε και δήλωση (προφανώς κατόπιν εντολής) ότι την καλύπτει απόλυτα η υπουργική δήλωση...

9 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.......ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΙΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να συλλάβει και τους ιεράρχες της εκκλησιας που κυρρητουν οτι δεν υπηρξε γενοκτονία των Ελλήνων και οτι δεν υπήρξαν και καταστροφές στο αιώνιο σύμβολο της Ελλάδας (Παρθενώνας -Ακρόπολη), απο τους μισαλλοδοξους Χριστιανους αυτοκράτορες του Βυζαντιου και πατέρες της Εκκλησιας ? Η μωρία εχει και τα όρια της και καλο είναι οταν ανακινούν εθνικά θέματα να ειναι δυο και περισσότερες φορες προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζέψτε τα πολιτικά σουργελλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυριζε στουs δρομουs ενα κοπροσκυλο νηστικο και φοβισμενο ητανε ησυχο μεχρι την ωρα που εναs κυριοs το μαζεψε το ταισε το περιποιηθηκε και αφου λιγδωσε το κωλ...αντερακι του αρχισε να γαυγιζει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαλταρισμένα νεοπαγανά, με χιτώνες, βλέπουν στα όνειρά τους "σφαγές" των Ελλήνων από τους Χριστιανούς !!! Μα οι Έλληνες έγιναν Χριστιανοί, ήταν Χριστιανοί εδώ και αιώνες !

    Σούργελα, δουλεύουν το κόσμο και πουλάνε βιβλία με εξωγήινους και πράσινα άλογα, με Δία και Αθηνά και πλουτίζουν σε βάρος των κορόιδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαλταρισμενε 1,00 διαβασε λιγο ιστορια για τον Μ Θεοδοσιο Ειρηνη Αθηναια κλπ. Εκτος και για σενα οι Αρχαιοι Ελληνες ησαν ανεκαθεν Χριστιανοι, και μην προασπαθεις να κρυφτεις πισω απο τα χρυσα αυγα για να κατηγορησεις πραγματικα περιστατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O NIKOΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ LLI ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. 27/05/2011 ΚΩΣΤΑΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 06/06/2012 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ H SEPTH STOA IΩΝΙΑ 7 Η STOA DIONYSOS AR.111 17/04/2013 H STOA GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ 33ο APOSTOLO TSIPIDH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ KAΡATZAΦEΡHΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση