GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίρεται η πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ

Έπειτα από την πάροδο σχεδόν 18 μηνών, ήρθη το καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις «Σταθερές Συγκοινωνίες» (μ...



Έπειτα από την πάροδο σχεδόν 18 μηνών, ήρθη το καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις «Σταθερές Συγκοινωνίες» (μετρό, τραμ και ηλεκτρικό) που είχε επιβληθεί στις 24 Ιανουαρίου 2013.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το υπουργείο Μεταφορών, με απόφαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και μετά από εισήγηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αίρεται το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ).

Σύμφωνα με εργαζομένους, «αυτή η κίνηση αποτελεί θετικό στοιχείο» την περίοδο, μάλιστα, που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στη ΣΤΑΣΥ.

1 σχόλιο

  1. Ούτε ρούβλι, στην αμερικανο-γλύφτουσα ΕΕ!!

    Ούτε ρούβλι, ούτε ένας ρώσος τουρίστας στην σκυμμένη φασιστική Ελλάδα Βενιζέλου-Σαμαρά, που χαριεντίζεται με τους Ναζί του Κιέβου!

    Ντροπή και Αίσχος, στους σύγχρονους Δοσίλογους και Ταγματασφαλίτες - ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση