GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήθελε να είχε κήπο με… δενδρύλλια στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, 41χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα...


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, 41χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε χθες πρωινές ώρες, επιχείρηση εξερεύνησης.
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του παραπάνω Δήμου, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος (φυτεία) όπου καλλιεργούντο επιμελώς είκοσι πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση