GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συρία: Κάθε μονομερής δράση των ΗΠΑ κατά του ισλαμικού κράτους στο έδαφος μας θα θεωρηθεί ως επίθεση"

Των Πορφύρη Δ Σταφυλά Π Δήλωση με νόημα από πλευράς του Υπoυργείου Εξ. της Συρίας. Oποιαδήποτε αμερικανική μονομερή δράση κα...



Των Πορφύρη Δ Σταφυλά Π

Δήλωση με νόημα από πλευράς του Υπoυργείου Εξ. της Συρίας. Oποιαδήποτε αμερικανική μονομερή δράση κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους επί συριακού εδάφους θα εκληφθεί ως επίθεση κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας αν και εφ΄όσον η δράση αυτή υπερβαίνει την απόφαση 2170 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δήλωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός των Εξωτερικών της Συρίας ο Fayçal al-Meqdad.

O 24χρονος τζιχαντιστής αλβανός υπήκοος Idajet Balliu 24 που πολεμούσε στη Συρία σκοτώθηκε κοντά στο Χαλέπι την Πρασκευή πηγή:syrian war news
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

“Κάθε δράση μονομερής που υπερβαίνει το πλαίσιο της απόφασης 2170 του Συμβουλίου Ασφαλείας θα θεωρηθεί ως επιθετική ενέργεια κατά της ανεξαρτησίας του Συριακού Κράτους ” ανέφερε ο υφυπουργός.

Έχοντας κατηγορήσει τη Δύση ότι εμψυχώνει την τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή ο κ. al-Meqdad υπογράμμισε ότι αυτή η λαίλαπα απειλεί την ασφάλεια των δυτικών χωρών στον ίδιο βαθμό με τα κράτη της περιοχής.

“Οι ΗΠΑ,η Μ Βρετανία και η Γαλλία ευθύνονται για την επανεμφάνιση της τρομοκρατίας στην Μ Ανατολή ” τόνισε ο υφυπουργός.

Υπενθύμισε ότι “το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είχε αγνοήσει τα εκατοντάδες μηνύματα της συριακής κυβέρνησης με τα οποία αυτή πληροφορούσε για τον επερχόμενο κίνδυνο των τρομοκρατικών οργανώσεων “.

Τα διεθνή ΜΜΕ ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι ο Εθνικός Συνασπισμός των δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης που άνοιξε τους ασκούς του αιόλου στη συριακή κρίση νομιμοποιώντας με την όλη στάση του την τζιχαντιστική επέλαση ζήτησε από την Washington να χτυπήσει θέσεις τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή του Χαλεπίου με το σκεπτικό ότι αντιμάχονται το ένοπλο σκέλος της τον FSA.(20/08/14 RIA Novosti,la voix de la russie)
(Στη φωτογραφία ο Lavdim Muhaxheri μέλος του Iσλαμικού Κράτους προερχόμενος από το Κοσσυφοπέδιο ενώ αποκεφαλίζει 19χρονο αγόρι στη Συρία. Διέπραξε επίσης πολυάριθμες θηριωδίες στη Συρία και το Ιράκ. Το κουρδικό κανάλι του Ιράκ πρόβαλε τον θάνατό του.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση