GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε ο μυστικός γάμος της Φατμαγκιούλ στην Καλιφόρνια!

Ύστερα από δυόμισι χρόνια σχέσης ο Κενάν Ντογκιουλού και η Μπερέν Σαάτ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκ...



Ύστερα από δυόμισι χρόνια σχέσης ο Κενάν Ντογκιουλού και η Μπερέν Σαάτ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στην Αμερική.

Ο γαμπρός, ο οποίος είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές στην Τουρκία, δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη της αγαπημένης του, ξεκινώντας από τα εισιτήρια για τα προσφιλή τους πρόσωπα, τη διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία και, φυσικά, όλα τα έξοδα του γάμου!

Μόνο το κολιέ και τα ασορτί σκουλαρίκια με διαμάντια που φόρεσε η νύφη φημολογείται ότι κόστισαν 300.000 λίρες, ενώ ο γάμος συνολικά κόστισε 1 εκατ. λίρες! Οι γόβες της ήταν Rene Caovilla και το καπέλο της δημιουργία του Άγγλου σχεδιαστή Φίλιπ Τρέισι.

Στη μικρή λίστα των καλεσμένων -γύρω στα τριάντα άτομα- συμπεριλαμβάνονταν ο Κιβάντς Τατλιτούγ με την αγαπημένη του, Μπασάκ Ντιζέρ, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη στις ΗΠΑ για διακοπές, η Χιλάλ Σαράλ, σκηνοθέτις στις σειρές «Πειρασμός» και «Φατμαγκιούλ», η Ετζέ Γιορέντς, σεναριογράφος, και η Μπελτσίμ Μιπλγκίν με την οποία η Μπερέν είναι φίλη από την εποχή της «Απαγορευμένης αγάπης» και έγινε κουμπάρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση