GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνω κάτω δύο οικογένειες επειδή ο γιος έκλεψε την κόρη – Χτύπησαν τον πατέρα και έκαψαν το σπίτι

Ένα είδος βεντέτας φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα σε δυο οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας μετά την...



Ένα είδος βεντέτας φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα σε δυο οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας μετά την...
απόφαση του 35χρονου γιου της μιας οικογένειας να κλέψει την μικρή κόρη της άλλης οικογένειας, και μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι γονείς της, χωρίς τη θέλησή της.

Από την περασμένη Κυριακή έχουν σημειωθεί διαδοχικά περιστατικά επιθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της άνδρα δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και προκάλεσαν φθορές στο σπίτι.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή το απόγευμα της Δευτέρας, δύο άτομα (πιθανόν τα ίδια της πρώτης επίθεσης), όπως αναφέρουν πληροφορίες, έσπασαν τις πόρτες του σπιτιού, περιέλουσαν το χώρο με πετρέλαιο και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι της πολυμελούς οικογένειας και απομακρύνθηκαν.

Η πυρκαγιά κατέστρεψε ολοκληρωτικά το ισόγειο και μεγάλο μέρος του πρώτου ορόφου από την οικία και το μόνο ευχάριστο είναι πως κανένα μέλος της οικογένειας δεν βρισκόταν στο χώρο.

Να σημειωθεί πως τα σπίτια των δύο οικογενειών, του θύματος και του ενός δράστη, πατέρα της κοπέλας που αναζητείται, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, με τις αστυνομικές Αρχές να κάνουν λόγο για αντεκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση