GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκιές (και μπηχτές) μεταξύ Νικολόπουλου και Καμμένου για το θέμα της επιστροφής στη ΝΔ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Σοβαρά παράπλευρα ζητήματα -και προβλήματα- δημιουργεί η συζήτηση για την επιστροφή στη ΝΔ στελεχών πο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 


Σοβαρά παράπλευρα ζητήματα -και προβλήματα- δημιουργεί η συζήτηση για την επιστροφή στη ΝΔ στελεχών που ανήκαν σε αυτήν κατά το παρελθόν.
Η συζήτηση αυτή συνεχίστηκε και χθες με τις δηλώσεις - προσκλητήριο που έκανε στο Mega ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης. 
Αργά το βράδυ, διανεμήθηκε από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα του Ν. Νικολόπουλου, το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Α. Γεωργιάδη, ο εκπρόσωπος τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Γ. Κανελλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η μη συμμετοχή του ονόματος του Νίκου Νικολόπουλου, στη λίστα των υπό επιστροφή στη ΝΔ πολιτικών προσώπων, όπως αυτή ετέθη από τον κεντρικό παρουσιαστή της θερινής πρωινής εκπομπής του mega κ. Δημήτρη Τάκη, προς τον κ. Α. Γεωργιάδη για έγκριση, δεικνύει ότι στο mega-λο κανάλι έχουν εμπεδώσει ότι δεν "κολλάμε" στις ξόβεργες του κ. Σαμαρά. Εμείς “σπουργιτάκια” δεν είμαστε»!!!

Με δεδομένο όμως ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφερθεί ονομαστικά εκτός από τον Γ. Καρατζαφέρη και στους Χρ. Ζώη, Β. Πολύδωρα και Π. Καμμένο, αυτή η δήλωση προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρή ένταση στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων: Ο Ν. Νικολόπουλος εμφανίζεται να θεωρεί ως ένα από τα "σπουργιτάκια" και τον Π. Καμμένο μολονότι μετά τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε συνεργασία μαζί του και εκλογική κάθοδο με τους ΑΝΕΛ... 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ενόχληση αλλά και έντονος προβληματισμός εκδηλώθηκε και στο στενό περιβάλλον του κ. Καμμένου όταν ενημερώθηκαν για τη δήλωση αυτή καθώς κατάλαβαν ότι δημιουργείται η εικόνα πως μόνο κ. Νικολόπουλος αρνείται κάθε συζήτηση για επιστροφή στη ΝΔ σε αντίθεση με τους υπολοίπους..

Ο προβληματισμός έγινε μεγαλύτερος καθώς το μεσημέρι είχε προηγηθεί σαφής δήλωση των ΑΝΕΛ που απέκλειε την επάνοδο στη ΝΔ. Στη βάση αυτή στελέχη των ΑΝΕΛ αναρωτιούνταν σε τι μπορεί να αποσκοπούν αυτές οι "μπηχτές" και αναβίωναν τις  συζητήσεις, που είχαν γίνει πάλι με τον Π. Καμμένο, για το κατά πόσο ήταν σωστή αυτή η σύμπραξη με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. 

Ενδεχομένως το κλίμα να έχει φορτιστεί, όπως λέγεται, και εκ του γεγονότος ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν παρατηρηθεί και ορισμένες άλλες ενδείξεις (μαζί με κάποια δημοσιεύματα) περί ύπαρξης σκιών μεταξύ των δύο πλευρών. 

Μια άλλη εκδοχή που δίνουν οι πιο καλοπροαίρετοι είναι ότι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην απειρία του εμφανιζόμενου ως εκπροσώπου του ΧΡΙΚΑ κ. Κανελλάκη ο οποίος είναι άσχετος με το αντικείμενο που χειρίζεται και πιθανόν διατύπωσε τη δήλωση κατά προβληματικό τρόπο, που εμφανίζει τον αρχηγό του να θεωρεί τον Π. Καμμένο ...σπουργιτάκι έτοιμο να "κολλήσει" στις ξόβεργες του κ. Σαμαρά.

1 σχόλιο

  1. Δυο ογκολιθοι της πολιτικης ,δυο γελεοια υποικειμενα που θα επρεπε να ειναι ηδη κατηγορουμενοι για εσχατη προδροσια μαζι με τον μεγαλο προδοτη τον Καραμανλη μαλωνουν για τις καρεκλες,
    Ουστ κοπριτες
    Π.Κ,(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)









    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση