GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ανοιχτή" και μία νέα παράταση στην «εθελοντική κινητικότητα» στους Ο.Τ.Α.

«Κανένα άλλοθι για δήθεν απολύσεις από το Δημόσιο και τους Δήμους από Πολιτικές και Συνδικαλιστικές Παρατάξεις» τόνισε ο Υπουργ...



«Κανένα άλλοθι για δήθεν απολύσεις από το Δημόσιο και τους Δήμους από Πολιτικές και Συνδικαλιστικές Παρατάξεις» τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας για το θέμα της «εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας», σήμερα το πρωί, στον Τ/Σ ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, ο κ. Ντινόπουλος έκανε λόγο για συμβατική υποχρέωση της Χώρας, αλλά και ανάγκη αναδιοργάνωσης των Δήμων και των προσφερόμενων υπηρεσιών απ' αυτούς, λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Πρώτα είναι οι ανάγκες των δημοτών και μετά των δημοτικών υπαλλήλων. Αυτό είναι καθήκον, τόσο δικό μας, όσο και των Δημάρχων» για να συμπληρώσει:

«Στόχος μας με την εφαρμογή του προγράμματος "εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας" ο εξορθολογισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δήμων», ενώ απέφυγε να απαντήσει, στο τι θα γίνει στην περίπτωση μη εκπλήρωσης του ποσοτικού στόχου των 2.000 εθελοντικών μετακινήσεων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Πρώτα θα δούμε τα αποτελέσματα και μετά θα αποφασίσουμε...» είπε, αφήνοντας "ανοιχτή", μία νέα παράταση στη διαδικασία, «μετά από συνεννόηση, τόσο με τους Δημάρχους, όσο και τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» όπως υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση