GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανωλάς όπως λέμε… Μέγας Κωνσταντίνος

Ήταν προορισμένος να παίξει στη Ρόμα, αναφέρει το αφιέρωμα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας για τον Κώστα Μανωλά, παρομοιά...

Ήταν προορισμένος να παίξει στη Ρόμα, αναφέρει το αφιέρωμα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας για τον Κώστα Μανωλά, παρομοιάζοντας τον με τον… Μέγα Κωνσταντίνο. Παράλληλα, τον χαρακτηρίζει έναν «από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης».

Όταν ξοδεύει μια ομάδα 15 εκατ. ευρώ για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, τότε θεωρείται αυτονόητο πως πιστεύει πολύ σε αυτόν. Αυτό ισχύει φυσικά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά με την Ρόμα.

Χθες (26/8), ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «τζιαλορόσι» και σήμερα η ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενεί ένα άκρως κολακευτικό αφιέρωμα για το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

Εκτός των άλλων, αναφέρεται πως ο διεθνής μπακ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του, στην Ευρώπη, ενώ έγινε και μια σύγκριση του ιδίου με τον… Μέγα Κωνσταντίνο!

Αναλυτικά το αφιέρωμα της Ρομα:
«Με όνομα σαν κι αυτό, έμοιαζε πως ήταν προορισμένος για να παίξει στην Ρόμα αργά ή γρήγορα. Ο Κώστας -πλήρες όνομα Κωνσταντίνος- έφτασε ελπίζοντας να κατακτήσει την Ρώμη, όπως είχε κάνει πριν από αυτόν ο Μέγας Κωνσταντίνος. Δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα των “τζιαλορόσι” (ακολούθησε τα βήματα των Χούτου, Δέλλα, Ταχτσίδη και Τοροσίδη *Ο Ελευθερόπουλος δεν είχε παίξει ποτέ για την πρώτη ομάδα), αλλά όπως και ο συνονόματος του, είναι ο πρώτος Ρωμαίος Κωνσταντίνος.

Είναι ένας 23χρονος κεντρικός αμυντικός με γεροδεμένο κορμί που έχει εξαιρετική δυνατότητα στο ένας εναντίον ενός, θεωρείται από πολλούς ως ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήταν χτισμένη πάνω στην αμυντική της ικανότητα και ο Μανωλάς -μαζί με έναν άλλο αμυντικό των “τζιαλορόσι”, το Τοροσίδη- ήταν η καρδιά της.

Ήρθε από τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που του εξασφάλισε εμπειρία στο Champions League: 13 παιχνίδια σε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένων δύο γκολ το 2013-2014.

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και δύο κύπελλα Ελλάδος (ένα με τον Ολυμπιακό και έναν με την πρώην του ομάδα, την ΑΕΚ).

Ένα ακόμα σημάδι που έδειχνε πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα κατέληγε στους “τζιαλορόσι”, ήταν πως ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι κρατούσε σημειώσεις γι’ αυτόν εδώ και τρία χρόνια.

Έρχεται επίσης υπό την σπουδαία εκτίμηση του παλαίμαχου άσου της Ρόμα, Ρομπέρτο Προύτσο. Ο επιθετικός του δεύτερου Σκουντέτο της ομάδας είχε πρόσφατα προβλέψει: “Ο Μανωλάς θα εξελιχθεί σύντομα στον καλύτερο κεντρικό αμυντικό».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση